Такими є дані соціологічного дослідження, проведеного компанією Active Group 11 лютого 2023 р. за допомогою онлайн-панелі SunFlower Sociology.

На запитання «Чи знаєте ви, що Президент Володимир Зеленський провів низку міжнародних поїздок цього тижня?» 91,5% опитаних відповіли ствердно, ще 6% щось чули про це, але не впевнені. І лише 2,5% респондентів не чули нічого про міжнародні візити Президента.

Оцінюючи результати міжнародних візитів глави держави, 86,2% українців назвали їх успішними, з них 34,9% – абсолютно успішними, 51,3% – успішнішими, ніж неуспішними. Однак 4,4% опитаних вважають їх неуспішними, знизу 3,3% неуспішнішими, ніж успішними, 1% - абсолютно неуспішними. Важко відповісти 9,5% респондентів

Дослідження здійснено компанією Active Group за допомогою онлайн-панелі SunFlower Sociology. Метод: самозаповнення анкет громадян України 18 і більше років. Вибірка: 600 анкет (репрезентативна за віком, статтю та регіоном України). Збір даних проходив 11 лютого у рамках підготовки проекту "Пульс Тижня". Теоретична похибка за довірчої ймовірності 0,95 не перевищує 4%.

Приєднатися до онлайн-панелі SunFlower Sociology та отримувати грошову винагороду за проходження опитувань можна за посиланням .

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще