Астрологи розповіли про найбільш сумісні пари по знаку Зодіаку, а також про особливості стосунків зі знаками зодіаку різних стихій.

Вони запевняють, що певні закономірності простежуються в тому, як проявляють любов представники різних стихій. То ж проаналізувавши цей аспект, можна зрозуміти, який тип стосунків підходить вам найбільше.

З ким ви найбільш сумісні по знаку Зодіаку

Як люблять вогняні знаки — Овен, Лев і Стрілець

Ці люди швидко й необережно стрибають в стосунки, люблячи всепоглинально та пристрасно. Вогняні знаки очікують вірності та відданості, при цьому не озвучуючи, що саме вони вкладають у ці поняття. З часом до них приходить мудрість балансу, в якій вони підтримують пристрасть і тепло.

Знак зодіаку Лев, фото з вільних джерел
Знак зодіаку Лев, фото з вільних джерел

Як люблять земні знаки — Телець, Діва і Козеріг

Ці люди підходять до стосунків дуже серйозно, часом надто раціоналізуючи кохання. Їм передусім потрібно збалансувати природне прагнення статусу, влади та матеріальної стабільності та менш притаманне їм прагнення абстрактного щастя й любові. Земні знаки у будь-якому разі аналізуватимуть ситуацію, зважуватимуть плюси й мінуси, розглядатимуть перспективи спільного майбутнього, що може зайняти певний час.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Як люблять повітряні знаки — Водолій, Близнюки, Терези

Представники цього знаку вірять у непорушність любові та "поки смерть не розлучить нас". Вони відрізняються своїм умінням приймати партнера таким, яким він є, даючи простір для самовираження та росту. Для повітряних знаків дуже важливим є інтелектуальний аспект стосунків і взаєморозуміння не тільки на духовному, а й на психологічному рівні.

Як люблять водні знаки — Рак, Скорпіон і Риби

Основою кохання вони вважають відданість. Вступаючи в стосунки, водні знаки надають їм пріоритет в емоційному плані, хоча рідко говорять про це відкрито, адже для них це абсолютно очевидно. Водночас водні знаки мають високі очікування, котрі непросто задовольнити. А знайшовши свій ідеал, вони максимально віддаються людині та навіть не дивляться на інших. Водночас водні знаки не забувають образи й майже ніколи не пробачають зради.

Сузір'я Раків, скріншот: YouTube
Сузір'я Раків, скріншот: YouTube

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати