Експерти сервісу швидких переказів iPay.ua показали інструкцію для кожного, хто хоче дізнатись свій тариф, обрати новий та змінити тарифний пакет на своєму мобільному.

Для того, аби перевірити всі переваги та можливості свого тарифу слід знати, які його умови. З'ясувати це можна декількома способами. Наведемо приклад мобільного оператора "Київстар".

Київстар, фото: YouTube
Київстар, фото: YouTube

Тарифи "Київстар"

Найдешевший тариф

Найнижча вартість у пакета "Love UA Контракт" — 150 гривень. На місяць надається 15 ГБ, 1200 хвилин по Україні, інтернет та час на розмови за кордоном.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

За передплатою без документів під’єднати можливо "Love UA На максимум" — 175 гривень. Один раз на 4 тижні отримуєте 15 гігабайтів, безліміт в мережі, 150 хв по Україні й послуги у роумінгу.

Якщо потрібно більше інтернету

У пакетному плані "СуперГіг" передбачений лиш безлімітний інтернет за 300 грн на місяць. Гроші знімаються опівночі першого числа. Його використовують для роутерів та модемів.

Для дзвінків та інтернету

"Love UA Без меж" забезпечує безлімітні ГБ та дзвінки в мережі, 275 хвилин на міські та інші мобільні, оплачені послуги за кордоном. Вартість тарифу 275 грн, а оплачувати його необхідно кожні 4 тижні.

Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine

Як змінити тариф?

Це можна зробити самостійно у застосунку "Мій Київстар" чи за спеціальними номерами або ж за допомогою спеціаліста у магазині Київстар. Для під'єднання нових послуг їх доведеться відразу сплатити.

Для переходу на головному екрані додатка натисніть "Змінити тариф". Знайдіть у переліку, що хочете під'єднати натомість, і натисніть "Підключити". Як тільки запит буде задоволено, вам прийде sms-сповіщення.

За номером 477 також можна досі змінювати тариф. Наберіть 477 або одразу 477*1. Уважно вислухайте автовідповідач і натисніть відповідні клавіші.

Зміна тарифу за запитом *100*01*2#. Ця коротка комбінація показує назву наявного пакета. Так ви можете додатково перевірити, чи підключився новий тариф, який ви замовили завдяки інструкції вище.

Нагадаємо, ми писали, що Приват24 додав у додаток декілька новинок для комфорту: що стало доступним клієнтам.

Як повідомляв "Знай.ua" як правильно обрати карту пам'яті для смартфона: на що треба зважати при виборі.

Також "Знай.ua" інформував, розширення для браузера, які точно полегшать життя: безпека, розваги та інші плюшки.