Українцям слід готуватися до потужної магнітної бурі, яка накриє нашу країну вже наступного тижня. Фахівці розповіли про труднощі, які може принести це явище.

Фахівці відзначають, що магнітні бурі впливає на загальний стан людини, її здоров'я та самопочуття. То ж графік цих явищ слід брати до уваги щоразу, особливо коли ви схильні відчувати їх більш чутливо.

Як зауважує Meteoagent, особливо страждають у цей період метеозалежні люди. Вже 23 січня очікується одна коротка, але сильна буря п'ятого рівня. І хоча штормова активність буде середньою, але її вплив метеозалежні люди все ж відчують.

Вплив магнітних бур на людину, фото з вільних джерел
Вплив магнітних бур на людину, фото з вільних джерел

Як відзначають фахівці, дія магнітної бурі продовжиться протягом наступних днів. До цього треба готуватися у період від 24 до 31 січня. Проте здебільшого це буде буря другого рівня, відзначають фахівці. Водночас особливо обачними потрібно бути 26 січня, коли геоактивність знову зросте.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Головні правила, які допоможуть вберегти здоров'я під час дії магнітних бур:

Оскільки під час дії магнітних бур чимало людей мають головний біль та загалом погане самопочуття, у ці дні рекомендується дотримуватися певних простих правил.

Зокрема не вживати алкоголь, не їсти жирну, гостру та солону їжу. Водночас слід пити більше води, чаїв та компотів. Не варто зловживати й кавою, яка має відчутний вплив на нервову та серцево-судинну систему.

Фахівці також радять уникати стресу та конфліктних ситуацій. То ж у цей період намагайтеся не перевтомлюватися й більше часу гуляти на свіжому повітрі. Також дуже важливо слідкувати за сном та харчуванням. Рекомендується їсти якомога більше сезонних овочів та фруктів. При поганому самопочутті негайно зверніться до лікаря.

Скрін, відео YouTube магнітна буря
Скрін, відео YouTube магнітна буря

Нагадаємо, пенсіонерам видадуть доплату: у ПФУ пояснили, як отримати гроші

Як повідомляв "Знай.ua", продавці змінили цінники на курятину та яловичину: м'ясо собі дозволити зможе не кожен

Також "Знай.ua" писав, подорожчання на 5-10% щомісяця: на яку категорію продуктів ціни злетять вже скоро