У випадку, якщо хліб зберігати неправильно, він швидко запліснявіє та стане черствим. Продукт доведеться викинути, як і гроші на покупку нового.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПроте існує один ефективний спосіб, завдяки якому ви отримаєте більше шансів, що продукт не зачерствіє і не запліснявіє дуже швидко. Ним користувалися ще наші бабусі.
В Україні завжди з повагою ставилися до хліба. В народі навіть є категоричні заборони про хліб. То ж візьміть до уваги корисні поради про правильне зберігання цієї випічки.
Як правильно зберігати хліб, щоб його не довелося викидати:
То ж, щоб хліб зберігався довше та не псувався, можна скористатися однією хитрістю, яку вже давно застосовують умілі господині. Щобільше, ця хитрість досить проста.
Все, що потрібно зробити - в хлібницю або контейнер, де зберігаються хлібобулочні вироби, покласти велику сіль.
При необхідності сіль можна замінити на кубики рафінованого цукру. Можете бути впевнені, що ці спеції допоможуть підтримувати оптимальний рівень вологості, необхідний тривалого зберігання хліба.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти
Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль