Вважається, що у новорічну ніч відбуваються справжні дива та здійснюються найзаповітніші бажання. То ж у новий рік люди намагаються вступити без богів, давніх образ, але з планами та мріями.

Водночас астрологи потішили кілька знаків Зодіаку, які вже у Новому 2023 році повинні отримати неочікувані новини. За словами фахівців, вони дізнаються про те, про що й близько не думали.

Зокрема, астрологи назвали два знаки Зодіаку, яким слід готуватися саме до такого розвитку подій у 2023 році. Чого конкретно чекати представникам знаків Козоріг та Лев розповідаємо далі.

Знаки зодіаку, гороскоп, фото: Pinterest
Знаки зодіаку, гороскоп, фото: Pinterest

Знаки Зодіаку, які отримають неочікувані новини у 2023 році

Козеріг

Представники знаку Зодіаку Козоріг, як відзначили астрологи, останнім часом дуже розчарувались в людях. Адже останні події для них складалися не надто приємно для них. Проте нехай не розчаровуються, тому що в новому році вони отримають таку новину, яку давно вже не очікували отримати. Астрологи натякають, що можливо, їхня сім'я збільшиться.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Лев

Люди, які народилися під знаком Зодіаку Лев, очікуйте приголомшливих новин від ваших рідних. Наприклад, це може бути переїзд когось із близьких. Крім того, Леви можуть також почути новину про збільшення сім’ї. Вони будуть дуже здивовані, але приємно здивовані, додають астрологи.

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову