У новорічну ніч хочеться вірити у диво, тому люди звикли загадувати бажання, коли годинник проб'є опівніч. То ж спробуйте ці магічні способи загадати бажання, яке має здійснитися у 2023-му.

Передусім пам'ятайте, що для того, аби бажання збулося так, як задумано, його потрібно чітко сформулювати. Фахівці радять формулювати його так, ніби бажане вже у вас є. Також опишіть у подробицях речі, які бажаєте отримати: колір, розмір, марку.

5 способів загадати бажання на Новий рік:

1. 12 виноградин. Під бій курантів треба з'їсти всі виноградини, тримаючи у голові мрії.

2. Пляшка шампанського. Покладіть записку з бажанням у порожню першу випиту в новому році пляшку ігристого та закоркуйте її до наступного року.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Виноград, фото: Pixabay
Виноград, фото: Pixabay

3. Для тих, хто не п'є. Загадуйте бажання під бій курантів, паралельно очищаючи мандарин, який потрібно з'їсти до дванадцятого удару. Якщо попадеться кісточка - це добрий знак. Її потрібно зберегти або проковтнути.

4. Під час поцілунку. Якщо ви загадуєте бажання стосовно заміжжя, або появи дітей, ймовірність його виконання збільшиться під час поцілунку з вашою другою половинкою.

5. Найкрасивіший спосіб. Тримаючи у руках букет, обдумайте до дрібниць своє бажання, перебираючи пелюстки. О 11 годині вечора потрібно відірвати три пелюстки, які вам найбільше сподобалися, і кинути в келих шампанського. Нехай напій простоїть під ялинкою до опівночі, а коли куранти проб'ють дванадцять разів, випийте шампанське.

Новий рік, скріншот з відео
Новий рік, скріншот з відео

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову