Як показують дослідження вчених, основне значення для довголіття людини має набір продуктів, який вона споживає впродовж життя.

Харчування має велике значення, якщо йдеться про тривалість і якість життя. Було визначено, які продукти впливають позитивно на те, скільки людина живе. У тг-каналі "Жіночі таємниці" відкрили завісу на те, що варто включити в раціон, якщо хочеш здивувати своїх близьких здоров'ям та довголіттям.

Боби. Фото: Facebook
Боби. Фото: Facebook

Бобові

Боби, соя, сочевиця, горох, люцерна — багаті на вітаміни групи B, різні мінерали, білок і клітковину. Регулярне вживання бобових може сприяти зниженню артеріального тиску і холестерину.

Горіхи

Регулярне вживання горіхів суттєво знижує ризик померти у відносно молодому віці.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

варені яйця
варені яйця

Яйця

Вони багаті на високоякісний білок і поживні речовини, зокрема на вітаміни А і В, холін, селен, залізо і фосфор. Антиоксиданти в їхньому складі захищають зір і здоров‘я очей.

Ягоди

Всі види ягід — це хороше джерело вітамінів, мінералів, клітковини й антиоксидантів.

Гостра їжа

Люди, які додають до свого раціону гостру їжу 6 або 7 разів на тиждень — мають ризик смертності на 14% нижче.

Нагадаємо, ми писали, що почистити та розвантажити організм: які та коли пити детокс-чаї для здоров'я.

Як повідомляв "Знай.ua", вимикаємо стан "сонної мухи": 5 напоїв, які замінять каву та допоможуть підбадьоритися без шкоди здоров'ю.

Також "Знай.ua" інформував, зберегти зв'язок під час блекауту: українців попередили про підступну аферу.