Чай є дуже популярним напоєм, який ми вживаємо у будь-який час доби – вранці, вдень та ввечері. Зараз більшість людей віддає перевагу ароматизованим варіантам з різними спеціями, але любителі натурального чаю теж є.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТрадиційно чай п'ють із цукром, тому не вкладається в голові, чому в деяких країнах світу до нього додають сіль. Однак саме так і роблять ченці в Тибеті, і не дарма, адже це дуже корисно.
Чому в чай додають сіль
Сіль зазвичай використовується в кулінарії як спеція, хоча деякі дотримуються правил лікарів і зовсім від неї відмовляються, найчастіше через певні захворювання. Але безпечна добова норма споживання солі існує – 5 грамів, як довели у ВООЗ.
Вона надає стравам інтенсивного смаку, так само як і чаю. Спробувати напій із додаванням солі однозначно варто. Більш того, ця спеція здатна легко вгамувати людську спрагу, запобігти зневодненню.
З корисних властивостей чаю із сіллю також виділяють: розслаблення та відновлення сил після інтенсивних фізичних навантажень.
Саме вранці такий чай сприятливо вплине на організм.
Раніше ми писали про те, як підключити Wi-Fi роутер від павербанку та бути з інтернетом без світла: дві інструкції
Як повідомляв Знай.ua, Кролик не любить зайвого галасу: що категорично не можна дарувати коханим і близьким у 2023 році.
Також портал Знай.ua писав, втома, набір зайвої ваги, депресія, безсоння: лікар назвала симптоми нестачі гормонів щитовидної залози