Відомий телеведучий, росіянин, який нещодавно отримав українське громадянство, Олексій Суханов, вирішив нагадати, що московська країна утворилася за 500 років пізніше, ніж була хрещена Київська Русь.

На сторінці в Instagram Олексій Суханов оприлюднив картину художника Шишкіна "Ранок у сосновому лісі", та припустив, що це могла бути червона площа, адже коли Київська Русь вже мала свою державність, там де була Московія, ще були густі зарослі лісів.

Олексій Суханов. Фото: скриншот Youtube
Олексій Суханов. Фото: скриншот Youtube

Існує версія, і на її боці історична правда, що на картині Івана Шишкіна зображений не ранок у сосновому лісі, а краєвид Червоної площі в 988 році. Адже та з’явиться лише за 505 років після ймовірної дати Хрещення Київської Русі Олексій Суханов.

Олексій Суханов. Фото: cкриншот Instagram
Олексій Суханов. Фото: cкриншот Instagram

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У коментарях підтримали жарт Суханова та продовжили жартувати на ту ж тему.

"Свою Україну любіть", "Схоже що це правда", "Картина мого дитинства, у бабусі висів килимок на стіні з цим малюнком", "У моєї бабусі була така картина", " в мене він висів біля ліжка і лякав мене все дитинство", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що ведучий Олексій Суханов зізнався про ставлення до родичів у Росії: "Війна дійсно багато масок зірвала".

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Говорить Україна" показав епічні кадри повернення російської ракети на свою ж позицію

Також "Знай.ua" інформував, ведучий "Говорить Україна" Олексій Суханов зізнався, як ставиться до родичів у росії: "Визнати вкрай прості речі".