З 14 березня школярі розпочнуть навчання: хто піде до школи, а хто залишиться на дистанційці, заява голови МОН Шкарлета

Діти, які тимчасово перемістилися в інші регіони України, за згодою одного з батьків можуть долучитися до навчання в школі за місцем, де проживають, в будь-якому форматі.

Для тих, хто займатиметься Дистанційно, вимушено тимчасово переїхав в інший регіон країни або за кордон, МОН спільно з компанією Google Україна запускає цифрову платформу – Всеукраїнський онлайн-розклад.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Анфіса Чехова поплакалася за своїм колишнім життям і закриттям Instagram в росії: "Ми адаптуємося"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Незабаром Роскомнадзор відключить соціальну мережу Instagram в росії, тому багато знаменитостей і блогери вирішили з нею попрощатися, до них приєдналася і Анфіса Чехова. Російська знаменитість попрощалася не тільки з соціальною мережею, але і з минулим життям. Чехова зазначила, що в таких умовах зможуть вижити тільки ті, хто вміє пристосовуватися.

Анфіса Чехова, фото з Instagram
Анфіса Чехова, фото з Instagram

Українцям розповіли, як отримати пенсію в умовах війни: інструкції від "Укрпошти"

В Україні вже більше двох тижнів триває війна, яку розпочала росія. У компанії "Укрпошта" розповіли, як українці можуть отримати пенсії під час воєнного стану. Так, українцям, які залишаються на своєму постійному місці проживання потрібно очікувати виплати вдома або звернеться до найближчого відділення "Укрпошти", де це безпечно.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

У Кам'янець-Подільському одружилися поліцейські: "Поки українці сповнені любові, ми непереможні"

Любові українців навіть війна не завадить. Після впровадження воєнного стану в Україні вже одружилося чимало пар, серед них-пара правоохоронців з Кам'янця-Подільського Володимир і Тетяна. У нареченої весільний букет був виконаний виключно з білих квітів і прикрашений атласною стрічкою такого ж кольору.

Молодята, фото Нацполіції
Молодята, фото Нацполіції