У віддаленому хуторі на Тернопільщині живе всього 1 житель. Хутір вигода розташований у Борщівському районі. Тут живе Володимир Григорович Козоріз, який відчуває себе відмінно і випромінює оптимізм, пише газета “Вільне життя плюс”.

Незважаючи ні на що Володимир Григорович мріє, що в його хутір повернеться життя, так як тут така красива природа, блакитне небо і кришталево чисте повітря. Староста сусіднього села Туричего Роман Ільєв розповів, що, коли тут жили люди і в останні роки тут були ще 8 домогосподарств. Їх власники займалися збором грибів і ягід в лісах, тримали худобу, тримали Пасіки.

За словами старости цей хутір прославився завдяки легендарній зв'язковій УПА Марії Демків, яка померла у 2018 році на 96 році життя. На день народження до неї приїхала ціла делегація і вручила орден княгині Ольги 3 ступеня.

Володимир Козоріз веде господарство. У нього є корова, яку він регулярно веде на пасовище. Чоловік розповів, що вже багато років живе один, тому відвик від уваги. Він зазначає, що йому комфортно так жити, він перебуває в гармонії з природою. Володимир розповів, що любить дивитися в небо і слухати шум лісу, спів птахів. Це його заспокоює. Найголовнішим моментом він назвав відсутність тих, хто міг би його образити.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Володимир розповів і про те, як харчується. В основному в його раціоні борщі, каші, овочі та фрукти. Хліб він пече самостійно. Город вимагає багато уваги. Потрібно прополювати і рихлити землю. Тому багато часу йде на догляд за рослинами.

Незважаючи на віддаленість хутора Володимир активно стежить за подіями в країні і дивиться телевізор, користується мобільним телефоном і навіть голосує на виборах. Турбує його навіть тема війни на Сході. Він вважає, що політиці не виправдали довіри і не змогли зупинити бої.

До своєї добровільної ізоляції Володимир працював електриком на цукровому заводі в Борщеві. Коли той збанкрутував, то чоловік придбав будинок на хуторі вигода і залишився тут жити. У Борщеві живе його 87-річна мама. Вони часто підтримують зв'язок. Після цього Володимир розповів, що навіть не має пенсії, так як не ходив оформляти її і навіть не знає, де його трудова книжка. Він розповів, що після звільнення з заводу йому до стажу не вистачило кілька років, тому він не звернувся за пенсією.

Незважаючи ні на що Володимир вважає себе щасливою людиною, так як спокій – це найголовніша умова для щастя.

Нагадавши, Знай писав, що в Карпатах був виявлений Самотній чоловік.

Також Знай повідомляв, що в Чернігівській області виявили сім'ю, що живе в лісі.

Нещодавно Знай передавав, що в Карпатах загубилися туристи.