У США в 1868 році народилася єдина в світі четырехногая жінка Жозефіна Міртл Корбін. У неї був подвоєний таз, чотири ноги і дві вагіни. Дві праві ноги Міртл належали її паразитного близнюку — аномалія трапляється із-за поглинання одного зародка іншим.

Вона стала медичної сенсацією. Журналісти регулярно стежили за станом дитини. Однак дівчинка розвивалася нормально.

З чотирьох років батько почав возити дівчинку по ярмарках і балаганів, а в 14 років Міртл підписала контракт з "Цирком Барнума і Бейлі" — кращим продюсерським проектом того часу.

На рекламних плакатах Корбін зображували у запальному танці. Однак насправді дівчинка насилу ходила навіть на основних ногах.

Жозефіна Міртл Корбін, архівне фото
Жозефіна Міртл Корбін, архівне фото

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Така зовнішня особливість приносила їй прекрасний заробіток, про який не міг мріяти середній американець.

У 19 років Корбін вийшла заміж за доктора Клінтона Бикнелла. Жінка народила в цьому шлюбі 4 дітей, вони всі були здоровими.

Після заміжжя Жозефіна більше не виступала, проте її популярність була настільки великою, що незабаром з'явилося відразу кілька фальшивих послідовників, які прилаштовували собі додаткові пари ніг з допомогою бутафорії.

Жозефіна Міртл Корбін, архівне фото
Жозефіна Міртл Корбін, архівне фото

Її аномалію навіть описували в медичних журналах та енциклопедіях 19 століття. Жозефіна померла від стрептококової інфекції 6 травня 1928 року, в Клебурне, Техас. В роду Корбін більше не було таких аномалій, навіть не народжуються близнюки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, палеонтологи розкрили таємницю, ломавшую мозок десятиліттями.

Як повідомляв Знай. ua, страхітливі подробиці ритуальних обрядів стародавнього Єгипту.

Також Знай. ua писав, що знайдено найдавніший "сміттєпереробний завод" римлян.