У мережі з'явилися секретні дані про особисте життя вкрай знаменитої болгарської ясновидиці Ванги. А точніше мова йде її чоловіка Дімітрова Гуштерова, який так і не став по-справжньому близькою людиною для віщунки.

Відтак, як відзначається, все розпочалося з того, одного разу Гуштеров прийшов до Ванги, щоб дізнатися долю свого брата. Та заявила йому, що родич загинув на війні, а сам Дмитр скоро одружується на ній. В результаті так і сталося - чоловік розірвав заручини з іншою жінкою і одружився на Ванзі.

"Вона не прийняла його в якості чоловіка. І він її не прийняв в якості дружини і товариша. Нічого спільного між собою не мали. Він говорив:"Я не смію до неї доторкнутися!", – розповіла деталі їх подружнього життя сестра провидиці Любка Сурчева.

Ванга, фото з вільних джерел
Ванга, фото з вільних джерел

Вже пізніше Гуштеров пішов на війну, знаючи, що повернеться живим і здоровим. Саме це період і став ключовим у їх відносинах, бо після неї він вже не ладнав з Вангою, як до цього. А через кілька років, а точніше 1947 році, обранець Ванги захворів та і з-за сильних болів в шлунку він почав пити.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Через велику кількість людей він випивав чимало, тому що вона постійно приймала багато людей. У нього почався цироз, і він помер", - згадує охоронець Ванги Жора Тернаджіев.

Варто зауважити, що Ванга заздалегідь знала, що її чоловік рано помре. А після передбаченої смерті, провидиця впала в транс і не приходила в себе до самих похорону, після яких вона завжди носила траур.

Ванга
Ванга

"Коли помер мій чоловік, я залишилася одна. Поїхала в Самоков. Просила монахинь, щоб мене взяли, щоб стала і я черницею", - розповідала сама Ванга, але її не взяли в монастир, так як допомога ясновидиці була потрібна людям.

Нагадаємо, біблійні "вершники Апокаліпсису" мчать на Єгипет.

Як повідомляв Знай. ua, Путін натрапив на пророцтво з-за двох гвоздик.

Також Знай. ua писав, що Ванга передбачила коронавірус ще 100 років тому, який знак помітила провидиця.