Невідомо чи існує містичне насправді, проте людська сила з усіх сил намагається осмислити і чимось обґрунтувати великі та трагічні події. Так, зберігся цілий пласт розповідей про знаки, які сповіщали наближення війни, від очевидців Другої Світової війни.

Так, повідомляється про віщі сни.

"За кілька тижнів до оголошення про наступ фашистських військ, жінка побачила віщий сон, в якому однак вона одна з небагатьох врятувалася. Уві сні люди стрибали з високої скелі прямо в темну морську воду. Вона ж залишилася сидіти на березі.
Прокинувшись, мати Олександра Миколайовича точно усвідомлювала: буде війна", - йде мова в одній з типових історій.

Друга світова війна, Вікіпедія
Друга світова війна, Вікіпедія

За декілька місяців до вікопомного червня у селах і містечках масово почали з'являтись вовки. Вовки біля людини, хоча і не типове, проте не рідкісне явище. Разом з тим, тоді велика кількість вовків “вирішила” пройтись вулицями міста при цьому не нападаючи на людей. Старі люди подумали, що це знак про найближчу війну.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Іншою прикметою, у яку вірять, до речі, до сих пір це наявність високої народжуваності серед хлопчиків і мала кількість дівчаток. Так, очевидці переказують, що в ті весняні і літні місяці майже кожна родина “отримала” немовля чоловічої статі. Таким чином, ніби світ готується до необхідності підтримати баланс між чоловіками жінками. Варто зазначити, що за однозначним переконанням медиків, вчених і спеціалістів зі статистики хлопчиків у будь-якій популяції народжується більше.

Розповідають, що того року був неймовірно вдалий грибний сезон. Білих грибів вродила така велика кількість, що їх доправляли до двору підводами. Люди сприймали такий врожай подарунком від природи, яка подбала про їхнє харчування під час голоду - усю неймовірну кількість грибів сушили.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ці правила поважали навіть солдати Гітлера - найманцям Путіна варто засвоїти "закони війни".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Інженери показали, чому Друга Світова була "війною моторів"

Також "Знай.ua" писав про подвиг маленьких героїв - десятеро дітей відбили наступ нацистів.