Блакитноокий блондин з голлівудською посмішкою, неймовірно талановитий і харизматичний син естрадних зірок - Андрій Миронов. Він запам'ятався як майстер комедій, а мріяв про драматичні ролі. Його називали героєм-коханцем, а він все життя шукав свою єдину. Обожнював і обожнював матір, а вона ніколи його не хвалила. Він був кумиром мільйонів – і дуже самотньою людиною. Він народився 7 березня, але батьки записали його на 8. Як вони говорили, як подарунок усім жінкам країни...а він став подарунком для всіх...

Вчора, виповнилось 79 років від дня народження Андрія Миронова.

Андрій Миронов, скріншот з Фейсбук

Йому заздрили, а він вважав своє життя невдалим. Хотів ставити спектаклі і знімати кіно, а нічого з цього, за великим рахунком, не вийшло. Таких ролей, як білогвардійський генерал Тукман в радянсько-угорської стрічці "Тримайся за хмари", в його кар'єрі практично не було. Він переживав, що для глядачів так і залишиться Гешей Козодоевым з "Діамантової руки".

Андрій Миронов, кадр з фільму
Андрій Миронов, кадр з фільму

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Актор народився з аневризмою головного мозку. Йому не можна було ставати актором – це ремесло вимагає занадто сильного нервового навантаженн. Тим паче, що він ніколи і нічого не робив у своїй професії упівсили, завжди і скрізь викладався на повну.

Монолог Фігаро, під час якого йому стало погано на сцені в Ризі, він дочитував – практично без свідомості – у "кареті швидкої" допомоги по дорозі в лікарню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська без макіяжу довела, що непідвладна віку, - та ж Роксолана, що і 20 років тому.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.