Міністр юстиції Денис Малюська розповів про те, що йому довелось сиправдовуватись перед власною дружиною щодо зарплатні за грудень минулого року. Про це Малюська написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Малюськи, йому довелось пояснювати дружині про те, що інфографіка, яку навели у ЗМІ, маніпулятивна і 226 тисяч гривень, які там вказані, потрібно зменшити на суму податків та відрахувань. Крім того, потрібно враховувати, що в цю цифру входять надбавки, виплачені в різний час за декілька місяців роботи.

Також Малюська високу зарплатню державних службовців професійною необхідністю.

“Про термінове відрядження за кордон можна дізнатися за кілька годин до відльоту і летіти у такому випадку доведеться власним коштом (якщо повезе, потім компенсують)”. Денис Малюська

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, він зазначив, що після закінчення кар’єри в політиці неможливо одразу влаштуватись на роботу в пристойну компанію. Тому потрібно робити заощадження.

“Потрапляння на політичну посаду (як от моя) робить з людини politically exposed person (політичного діяча), і її протягом кількох років після звільнення не візьме на роботу жодна пристойна міжнародна компанія чи організація. Я, наприклад, після закінчення політичної кар’єри не зможу повернутися до своєї попередньої роботи, якою займався майже 10 років. Тому критично важливо не повністю витратити усі попередні накопичення, але й залишити хоч трохи на потім” Денис Малюська

Нагадуємо, що очільник Європейської партії України Микола Катеринчук розкрив схему, яка відбувається просто під носом в президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", будинок Зеленського "взяли в облогу" розлючені і працьовиті: чого вимагають від президента.

Також "Знай.ua" писав, що помічники нардепів отримали у грудні 2019 зарплати понад 100 тисяч грн: документ.