У Харкові місцеві ультраправі напали на учасників ЛГБТ-маршу, повідомляє програма “Магнолія-ТВ”.

Як повідомляється, десятки представників ультраправих угрупувань ганялись за учасниками ЛГБТ-маршу та били їх. І це не перший раз, коли Марш Рівності закінчується сутичками між його учасниками та радикалами. Таке відбувається під час майже кожної ЛГБТ-акції.

Противники проведення Маршів Рівності вважають подібні акції пропагандою нетрадиційних відносин та зазіханням на сімейні цінності. А їхні прибічники називають такі акції не пропагандою та не гей-парадами, а правозахисними акціями.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали 17 чоловік, які брали участь у нападах на учасників ЛГБТ-акції “Харків Прайд”.

Як повідомляв портал "Знай.uа", затятий гомофоб виявився гомосексуалом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, активісти з Вінниці брали участь в ЛГБТ-параді в Чехії.