Гендиректор Укрпошти Ігор Смелянський може очолити Укрзалізницю. Про це з посиланням на джерела в уряді повідомляє Страна.

Як відомо, Смелянський керує Укрпоштой з 2016 року. Під його керівництвом держкомпанія початку модернізувалася. Зокрема, вона піддалася ребрендінгу. У багатьох відділеннях ведуться ремонти, закуповуються електромобілі та комп'ютери.

При цьому керівник компанії славиться багатьма скандальними рішеннями.

Ігор Смелянський

В кінці жовтня 2018 року Смелянський заявив, що з 1 січня 2019 року компанія більше не буде доставляти пенсії, оскільки це економічно невигідно.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

У листопаді 2018-го стало відомо, що Смелянський отримує щомісячний оклад 744 тисячі гривень. Крім цієї суми йому також покладаються преміальні, відпускні та матеріальна допомога, що істотно збільшує його заробіток.

Навесні 2019 року в Укрпошті розповіли, що компанія підвищить зарплати листоношам і начальникам сільських відділень на 12,4% в два етапи - з 1 квітня і 1 липня 2019 року.

А у вересні на прохання Укрпошти Національна комісія з питань регулювання зв'язку та інформатизації в Україні з 1 січня 2020 року підняла тарифи на відправку листів, бандеролей та посилок.

У травні 2019 року з'ясувалося, що у Смелянського два паспорти – український і американський.

У липні 2019-го Укрпошта знову пригрозила припинити доставку пенсій. Цього разу з 1 січня 2020 року, якщо не буде виконано умову надання економічно обґрунтованого або ринкового тарифу з боку ПФУ.

Нагадаємо, що Укрпошта пішла війною на пенсіонерів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Укрпошта роздає "Оскар".

Також портал Знай.uа писав, що Укрпошта знову задерла тарифи.