Група Дятлова загинула вже багато десятків років тому, однак ця таємнича історія досі залишається незрозуміло Стверджують, що розгадку загибелі людей на перевалі Дятлова слід шукати в самому місці, в якому сталася ця трагедія.

Однак з'явилися нові подробиці подій.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами журналіста Олександра Митрофанова, туристи могли загинути від атаки диких оленів, яких могла налякати запущена військовими навчальна ракета. Налякані тварини могли просто розтоптати намет з її мешканцями. Шансів вижити після такої атаки не було, адже дикі олені здатні розвивають при бігу швидкість до 60 км/год, а їх вага складає до трьохсот кілограмів.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Примітно, що більшість загиблих туристів були страшно понівечені. Очевидно, вони вже готувалися спати, коли сталася трагедія.

Більш сенсаційну і одночасно шокуючу заяву зробив Едуард Туманів. Експерт, який побував на місці трагедії, вважає, що люди загинули в результаті страшних тортур. За його словами, на тілі Георгія Кривоніщенко були виявлені пошкодження, які можна розцінити, як сліди тортур. Наприклад, в області гомілковостопного суглоба туриста судмедексперти виявили прогоряння до кістки.

Ще один цікавий факт розповів Михайло Шаравін, який був у складі рятувальної групи. За його словами, тіла туристів лежали практично один на іншому, а зверху був одяг одного з членів групи. Це означає, що вони були не одні в горах.Не виключено, що туристів могли вбити ув'язнені, що втекли незадовго до цього розташовувалася в тих місцях зони.

Нагадаємо, український старець передбачив неминучий, людство в небезпеці.

Як повідомляв Знай. ua, сонце не витримує, потужні викиди загрожують всьому живому.

Також Знай.ua писав, у справі про загибель туристів на перевалі Дятлова можуть бути замішані військові професіонали.