Ще в далекому 1926 році журнал Collier’s опублікував розмову з винахідником Ніколою Тесла, зміст якої, у ті часи, був шокуючим. Та що приховувати і зараз вельми цікаво, що ж з того, що передрікав Тесла, вже збулося.

Так винахідник висунув теорію, що життя бджіл стане прикладом для людської раси. Тесла зазначав, що насувається новий статевий порядок, в якому жінки будуть відігравати чільну роль.

"Жіночий розум продемонстрував здатність до всіх інтелектуальних надбань, на які здатні чоловіки, і ця здатність буде розширена. Середня жінка буде не менш, а потім і освіченішою, ніж середній чоловік. Жінки будуть ігнорувати минуле і вразять цивілізацію своїм прогресом. Поступове освоєння жінками лідерства і нових областей діяльності притупить жіночу чутливість, і придушить материнський інстинкт. Шлюб і материнство, можливо, почнуть викликати огиду, і людська цивілізація все більше стане наближатися до досконалої цивілізації бджіл", - говорив учений.

Варто відзначити, королева — центр бджолиного життя. Вона головує у вулику — і не по праву спадщини, а тому, що вона - лоно цієї летючої раси.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Частково, те, що розповідав геніальний фізик, дійсно збулося. Жінки все частіше займають керівні посади і дійсно в деяких країнах простежується тенденція, що жінки відмовляються від материнства.

Також Нікола Тесла стверджував, літаки будуть літати в небесах, керовані без участі людей — по радіо. Величезні запаси енергії будуть передаватися на великі відстані без дротів. Землетруси будуть відбуватися все частіше. Ми будемо спілкуватися миттєво за допомогою простих кишенькових пристроїв. І тут начебто дослідник потрапив у точку.

"З моменту появи бездротових систем, — говорить Тесла, — я зрозумів, що це нове мистецтво принесе людству більше, ніж будь-яке інше наукове відкриття, тому що воно фактично знищує відстані. Більшість лих, від яких страждає людство, викликані колосальними розмірами земної кулі і нездатністю націй і людей вступати у близькі контакти".

Тесла був упевнений, що бездротова передача дозволить досягти цих близьких контактів завдяки транспортуванні інтелекту, наших тіл, матеріалів і енергії.

"Весь світ перетвориться на величезний мозок. Ми зможемо спілкуватися один з одним практично миттєво, незважаючи на відстані. Більш того, за допомогою телебачення і телефону ми зможемо бачити і чути один одного так само чудово, як якщо б ми сиділи обличчям до обличчя, незважаючи на дистанції в тисячі миль; і пристрої, які дозволять нам це зробити, будуть вражаюче простими, порівняно з нашими сьогоднішніми телефонами. Людина зможе носити такий пристрій в кишені. Ми зможемо спостерігати і слухати події — інавгурацію президента, спортивний чемпіонат, землетруси або битви — як ніби ми перебуваємо там".

Тесла передбачає величезні зміни у повсякденному житті. Ми зможемо друкувати щоденну газету у будинку за допомогою бездротового зв'язку щоранку. Управління будинком — опалення, освітлення, механіка - будуть проводитися автоматично.

Що ж, виходячи з опублікованої бесіди журналу Collier’s, складається враження, що Нікола Тесла побував у майбутньому, адже все, що він говорив, по правді збувається.

Нагадаємо, неймовірні винаходи Тесли, які не втілилися в життя. Все, що сьогодні нас оточує, колись було геніальною вигадкою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці імена великих людей, увічнені в речах.

Також "Знай.uа" писав, цікаві факти про винахідника Ніколу Тесла. Він створив величезну кількість експериментів, які випередили свій час на кілька десятків років.