Сучасна наука приписує ритуальні служіння в Стоунхенджі друїдам. Одна з теорій свідчить, що це був цілий народ, який спілкувався з космосом, отримував енергію від землі. Інша – друїдизм – це науково-релігійна течія, свого роду орден, який ґрунтувався на вивченні впливу природних компонентів на організм людини.

До нас дійшли сотні легенд, що описують подвиги й неймовірні дії, вчинені друїдами. Історичні посилання вказують на те, що цей народ умів лікувати практично кожну хворобу за допомогою енергії.

Вони будували свої храми в лісах, або, точніше, священних гаях, були хорошими цілителями, провісниками, володіли природною магією. Багато їх знань були отримані від "велетнів" – атлантів, і самі друїди завжди пам'ятали це.

Крім своєї особистої енергії, вони використовували енергетику води, каменів, рослин. Наші сучасники тільки намагаються по крупицях відновити втрачені знання друїдизма.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

На жаль, про кельтських священиків відомо небагато. Це пов'язано насамперед з тим, що друїди не залишали записів. Всі їх секрети передавалися від вчителя до учня з уст в уста. За стародавніми свідченнями, процес навчання займав цілих 20 років.

Також існують відомості, згідно з якими в гальському суспільстві роль друїдів не обмежувалася теософськими завданнями - вони також виконували роль вчителів, астрономів, вчених, музикантів, поетів, суддів, посередників, послів і парламентарів.

Незважаючи на те, що всі описані в історії лідери друїдів були чоловіками. Це не означає, що жінки виконували якісь спеціальні функції або мали інше становище, ніж чоловіки.

За збереженими відомостями, задовго до виникнення їх ордена в їхніх священних гаях жили дріади - жінки-провісниці, жінки-чарівниці, що володіли такими здібностями, які і не снилися сучасній людині. Слово "дріада" співзвучно слову "друїд", що вказує на спільне походження цієї назви.

Варто відзначити, що сучасними вченими вивчено методи лікування друїдів і доведено їх ефективність. На підставі цих методів проведено низку експериментів, в ході яких доведено унікальний факт. Виявляється, дерева і рослини на тонкому енергетичному рівні вловлюють енергетичні вібрації і активно на них реагують.

Так, за допомогою електродів, паростки рослини були підключені до детектора брехні. Під час проведення досліду, для рослини створювалося різне середовище, починаючи від небезпечної, і закінчуючи прикормом його добривами. На позитивні впливи, рослина видавало імпульс радості, але на негативні – явну тривогу.

Найцікавіше, що на негативний вплив реагувало не тільки випробовуване рослина, але і всі, хто в лабораторії. Це означає, що рослинний світ дійсно здатний до спілкування.

Нагадаємо, мережу злили моторошний учебник для магів ХVIII століття. Титульний аркуш, прикрашений скелетами і попередженням "Не торкайся мене", явно підштовхує зробити зворотне.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці загадкові і зловісні лісирозбурхують уяву.

Також "Знай.uа" писав, що відомо про найжахливіше місце на землі, яке прозвали Пастка диявола, де порушується звичайний хід часу.