Священик-методист на ім'я Джордж Хадсон у 1883 році створив цікавий посібник: "Керівництво для молодих чоловіків про те, як доглядати за нареченою і жити у шлюбі".

Поважний Хадсон знав, наскільки підступними можуть бути добродійні жінки, і сподівався, що своїми простими порадами він допоможе молодим людям вибрати дружин, з яким вони проживуть довго і щасливо.

1. Вибирайте суджену, у якої розкішна велика кругла голова – це ключ до сексуальності

Якщо ви знайдете таку жінку, будь це навіть простолюдинка, одружуєтеся на ній заради чудових майбутніх дітей.

Популярні новини зараз
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Відомо, що в середині XIX століття багато лікарів захоплювалися френологією. Вважалося, що дама з видатною круглою потилицею і красивим обличчям здатна народити сміливих і енергійних дітей, а також бути поза конкуренцією у ліжку, віддано любити.

2. Не одружуйтеся на тій, чиїх родичів можуть заарештувати під час вашого публічного виступу

Якщо її родичі можуть зганьбити вас, то краще тримайтеся від них подалі і не вступайте з ними в контакт, так щоб оточуючі поняття не мали, з якою родиною ви поріднилися. На жаль, ваша дружина може мати іншу думку і не бути готова порвати зв'язки зі своїми родичами. А це може призвести до постійних сварок і зіпсувати ваші стосунки.

Хадсон виступав з проповіддю про моральність у штаті Мен.

Під час перерви він прийшов до себе додому, де виявив шурина Джона Гарденера, який ховається від поліцейських. Будинок був узятий штурмом, а шурина заарештували і вивели в наручниках.

Все це було, безсумнівно, дуже захоплюючим видовищем для сотень віруючих, що прийшли послухати лекцію.

3. Шукайте жінку, яка може перевертати тяжкості

Вам потрібна чарівна і розумна жінка із великими грудьми, великою головою і міцною статурою. При необхідності вона повинна бути в змозі йти за плугом і орати землю, а також швидко ходити і бігати і піднімати важкі речі. Нехай у неї не осина талія, а руки завеликі. Це не страшні недоліки для тієї, якій належить стати матір'ю. Мозок – це теж непогано, але без тіла – це даремний двигун.

4. Не одружуйтеся на буркотливій дамі

"Ваша обраниця балакуча? Вперта? Бережіться, юначе! Це смерть і диявол, одягнені в корсет і крінолін, – попереджає Хадсон. — Біжіть, як від смерті, від жінки, яка ніколи ні з ким не погоджується, і ніколи ні про кого не говорить нічого хорошого. Звичайно, зовнішність оманлива "бо сатана часто постає у вигляді ангела", але тим не менш, придивившись уважніше, ви можете досить точно помітити таку жінку".

5. Пам'ятайте, що заняття сексом – це найдивніше та найогидніше, що коли-небудь траплялося з вашою дружиною

У ті часи щиро вірили, що невинна дівчина відчуває шок від необхідності бути в одному ліжку з чоловіком. Тому замість того, щоб доставити їй задоволення потрібно терпляче миритися з її огидою.

6. Зберігайте шлюб і вдавайте, що ви щасливі

Розлучення в XIX столітті був справжньою ганьбою і публічними тортурами.

"Яким би невдалим не виявилося ваше сімейне життя, посилайте свої почуття на законний об'єкт бажань. Краще жити в чистилищі, ніж у пеклі після відходу вашої дружини. Будьте мучеником для себе самого. Але нехай світ нічого не знає про ваші страждання. Завжди зберігайте веселий вигляд, що б не творилося у вас в душі".

7. Не одружуйтеся на жінці з "фізичними і психічними відхиленнями"

У часи Хадсона, багато хто вважав егоїстичним монстром жінку з астмою, яка зважилася вийти заміж і народити дітей.

"Чому чоловік з розумною головою, міцним здоров'ям і хорошими легенями повинен брати в дружини хвору, чахоточну жінку, в якої не всі вдома, і створити з нею сім'ю та дітей, приречених на ранню смерть або жалюгідне існування?"

8. Нехай хворі одружуються на хворих і не дають хворобам поширюватися

"Важко говорити хворим, що їм не слід одружуватися, – каже він далі. – Але яке право мають вони давати життя хворим нащадкам, які або помруть передчасно, або будуть нещасні все життя?"

Тому він пропонує такий дивний вихід.

9. Переконайтеся, що дама вміє готувати, перед тим як робити пропозицію

"Вам потрібна в першу чергу жінка, здатна вести домашнє господарство, – пише Хадсон. — Це обов'язково для вашого особистого комфорту і щастя. Вам зустрінеться багато претенденток, які скажуть, що вони навчаться. І ви, можливо, вирішите зв'язати себе узами з однією з них. А раптом вона не навчиться! Уявіть собі цей болісний період навчання, коли ваш шлунок буде змушений перетравлювати практично неїстівні страви, а в будинку буде панувати хаос. Ви можете померти від нетравлення або зійти з розуму, поки вона навчається! Не жертвуйте собою заради її невігластва. Якщо дівчина ніколи не вела домашнє господарство, це не означає, що вона не повинна вміти вести домашнє господарство".

10. Не одружуйтеся на старенькій

Чоловік не повинен одружуватися на жінці, яка старша за його.

Нагадаємо, на ці старовинні знімки майбутніх мам неможливо дивитися без ніжної посмішки. Ми покажемо унікальні ретро фотографії, на яких зображені жінки в найсвітліший і найбільш відповідальний період життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці шалені поради минулих століть зруйнували щастя не одній майбутній мамі. В суперечливому питанні, що корисно, а що ні в далекі часи було розібратися набагато важче, ніж в сучасному світі.

Також "Знай.uа" писав, як народжували в Стародавньому Єгипті. На півдні Єгипту при розкопках археологам вдалося виявити добре збережений скелет вагітної жінки.