В Північній Флориді місцеві жителі побачили в небі дивну кулю, яка буквально освітила все небо. Невпізнаний об'єкт швидко наближався до Землі. На щастя, його встигли зняти на відео. За попередньою інформацією метеорит впав недалеко від міста Перрі, приблизно в 88 кілометрах на південний схід від Таллахассі.

Відомо, що зеленувато-блакитну кулю, яка впала на землю побачили близько опівночі в суботу. Як повідомили в метеорологічній службі США, це світло виходило від метеорита, супутник зафіксував цю спалах.

Експерти кажуть, що "блакитні зірки" часто прилітають, але дуже рідко потрапляють на камери. Зараз фахівці з'ясовують, згорів він чи долетів до Землі.

Астрономи заявили, що зеленуватий колір, який бачили свідки, говорить про те, що метеор має металевими властивостями. Експерти відзначають, що деякі подібні тіла складаються зі шматочків льоду або іншого сміття.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Берегова охорона також стверджує, що це не могло бути космічне сміття або відпрацювала ступінь ракети, яка згоріла від тертя об атмосферу.

Відеороликом незвичайного явища користувачі поділилися в соціальних мережах. Більшість, хто спостерігав за об'єктом також дзвонили у місцеву газету Florida Today.

За словами очевидців, великий метеор з'явився в небі в районі опівночі на 5-6 секунд.

Житель міста Палм-Бей розповідає, що їхав додому, коли помітив вогненну кулю, що висвітлює нічне небо.

"Я не чув ніякого шуму, але побачив об'єкт прямо на горизонті, це була неонова зелена вогненна куля з блакитними прожилками", - зазначив чоловік.

Деякі користувачі в соцмережах також повідомляли, що відчувають або чують гул. Користувачі жартома припустили, що прилетів хтось із супергероїв, швидше за все Тор.

Астрономи розповідають, що подібні об'єкти видно в різних частинах Землі, як мінімум, один раз на місяць. Саме такий метеор бачили жителі Челябінська в 2013 році. Після нетривалого польоту космічне тіло у Флориді вибухнуло і залишило після себе яскравий слід у небі.

Нагадаємо, на Місяці з'являються таємничі споруди. Відомий уфолог вважає, що земний супутник окупували інопланетяни.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Марсі виявили НЛО. Експерт виявив на Марсі аномалії.

Також "Знай.uа" писав, прибульці захопили контроль над МКС. Уфологи виявили новий доказ існування інопланетян, яке космічне агентство приховав від громадськості.