Моторошна історія, яка змушує кров холонути в жилах, сталася на початку XX століття в одній з американських глибинок.

У квітні 1908 року на фермі, розташованій в графстві Ля Порте, штат Індіана, була сильна пожежа. В обгорілому будинку знайшли тіла 3 дітей і обезголовлений жіночий труп.

На пальцях обгорілого тіла виявили кільця через що зробили висновок, що це тіло господині ферми — Беллі Бринхильд Полсеттер Ганес.

Вся її родина загинула у страшній пожежі, в будинку не було лише прийомної дочки, Дженні Ольсен, яка, як говорила раніше сусідам сама Беллі, навчалася в приватній школі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Беллі приїхала в ці краї кілька років тому, ферма приносила їй хороший дохід, так як вести господарство жінка вміла. Також вона непогано ладнала з людьми, швидко завоювала любов одного з сусідів, Пітера Ганеса, і вийшла за нього заміж.

На нещастя для Пітера, шлюб був недовгим — у 1901 році він загинув від нещасного випадку. Пітер Ганнес став жертвою важкої м'ясорубк, яка несподівано впала на нього. А "невтішна" вдова швидко втішилася, отримавши солідну страховку.

Звісно, сусіди перешіптувалися, Беллі причетна до смерті чоловіка, а до всього іншого ще і велелюбна. Шериф, який займався розслідуванням, з'ясував, що останнім недалеко від істини.

20-річний коханець Беллі Рей Лемпхіар займав особливе місце. Їхні стосунки тривали вже кілька років, молодий чоловік був дуже прив'язаний до Беллі. Але не так давно вдова дала Рею відставку — до неї приїхав потенційний жених, якийсь Ендрю Хегелейн.

Цей чоловік прибув на ферму в січні 1908 року, тоді ж він написав додому і… як у воду канув. Еслі Хегелейн, брат зниклого, був сильно схвильований він хотів у що б то не стало знайти брата.

З'ясувалося, що Ендрю Хегелейн познайомився з Беллі завдяки оголошенню в газеті. Вдова писала, що шукає супутника життя, і запрошувала претендентів в гості.

Шериф вирішив ретельно вивчити підшивки місцевих газет, відшукуючи в них оголошення, дані Беллі, а також звернув увагу на її банківський рахунок, який вдова періодично поповнювала досить великими сумами, походження яких було невідомо.

Еслі Хегелейн, який Прибув на ферму, поки робітники займалися вивченням попелища і пошуком яких-небудь доказів, ходив-блукав околицями і опинився на узліссі, де перебували вигрібна та силосна ями. Дивно, але якесь "шосте чуття" підказало Якщо — саме тут можна відшукати відповідь на питання, що ж сталося на фермі.

Він умовив шерифа провести розкопки. Можна тільки поспівчувати бідолахам, змушеним працювати в настільки смердючому місці, чия праця була винагороджена страшною знахідкою, про яку тут же написали всі найбільші газети.

З ям почали витягати людські останки. Спочатку були виявлені чотири тіла, в одному з яких Еслі Хегелейн впізнав брата.

Ще одне належало прийомній дочці Беллі, Дженні Ольсен. Сумно, ні про яку приватну школу не було й мови… А раз так, поліція вирішила, що винною у смерті Дженні, швидше за все, була названа мати, яка поширювала неправдиві чутки про від'їзд дівчинки.

Через кілька днів, слідству вдалося виявити останки понад 40 осіб, але ідентифікувати вдалося лише шістьох. Багато тіла досягли того ступеня розкладання, коли впізнати їх вже не представлялося можливим.

Але як припустили правоохоронці, більшість з них належало кавалерам, які приїхали до гостинної вдовиці. Незабаром, чоловік, яки вже виконав свою місію, помирав або від отрути або від майстерного удару важким металевим предметом.

Після повторного допиту коханця Ламфера, який до того моменту вже був при смерті від туберкульозу, вдалося дізнатися нові страшні подробиці. Рей розповів, що брав участь у більш ніж 20 похованнях, а також, що багатьох убитих просто віддавали на поживу свиням.

Крім того, співучасник злочинів повідав, що до пожежі жінка шукала покоївку, яка була б схожа на неї. Після того, як працівниця була знайдена, Белль відправилася в банк і зняла з рахунків всі накопичення, а на той момент сума перевищувала 250 000 доларів. Затримати її так і не вдалося.

Нагадаємо, у другій половині XIX століття творилися страшні речі. Малюки стали головним товаром для диявольської вбивці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", понад 100 смертей і зниклих без вісті за шість років. Так мати двох дітей розправлялася з кріпаками за погане прибирання у будинку.

Також "Знай.uа" писав, як гонитва за вічною молодістю перетворила графиню Баторі у втілення диявола.