Як пішов з життя Адольф Гітлер? Прийняв отруту, застрелився або помер глибоким старцем мирно у власному ліжку?

Це питання турбує людство більше 70 років. І не даремно.

Версія вдалої втечі Гітлера з рейхсканцелярії мусувалася з самого моменту взяття Берліна. Вона не раз спростовувалась, але із завидною завзятістю з'являється знову…

Ні для кого не секрет, що деякі політичні лідери мали свої копії, підставних людей схожих на себе - двійників.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Двійники жили не своїм життям, вони були в курсі дій своїх оригіналів і замінювали їх там, де ті не могли або не хотіли бути.

Так з'ясувалося, що одним із двійників Гітлера був його шофер (на фото він зліва від (Гітлера). Водій дуже часто підміняв фюрера на різних заходах.

І як свідчить одна з версій, саме він і був тим Гітлером, який покінчив життя самогубством.

Кажуть, що у батька нацистської Німеччини було три двійника.

Існує маса конспірологічних теорій про те, що Адольф Гітлер не покінчив життя самогубством, а зумів втекти. У ЦРУ стверджують: Росія спеціально не робить ДНК-експертизу щелепи фюрера...

Щелепа Адольфа Гітлера — головний артефакт, який зберігається в архіві Федеральної служби безпеки. Саме її вважають основним доказом того, що фюрер покінчив з собою, або ж навпаки вижив.

Одним из двойников Гитлера был его шофер (на фото он слева от (Гитлера). Водитель очень часто подменял Гитлера на различных мероприятиях. По одной из версий «убитым Гитлером» был именно он...

Geplaatst door Dmitrii Pozharskii op Woensdag 25 september 2019

Цікаво, що ще в січні 2017 року екс-співробітники британської та американської розвідок заявили, що вивчили 14 000 різних документів і прийшли до висновку, що Гітлер все ж вижив. За їх даними, фюрера вивезли в таємний табір нацистів у Аргентині.

Нагадаємо, натовпи людей аплодували Адольфу Гітлеру, коли він проповідував божевільні ідеї нацизму і фашизму. Гітлер був чудовим актором, він професійно будував свій виступ і мав достатню підготовку в питанні впливу на масову свідомість.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під час війни Гітлер об'їздив майже всю Україну. Фюрер побував у Полтаві, Умані, Маріуполі, Запоріжжі, Житомирі, Бердичеві.

Також "Знай.uа" писав, мало кому відомий той факт, що перша гумова лялька була створена в Німеччині. При чому за наказом Гітлера в рамках проекту "Боргхильд".