В одній із квартир Тернополя виявили труп. Сусіди були в шоці, так як не знали, що у них за стінкою вже два роки лежав труп і його не було кому поховати.

Сусіди розповідають, що проходячи повз квартири, вони відчували неприємний запах, але навіть не підозрювали про те жахіття, яке там відбувалося.

Через два роки, 11 лютого, співробітники правоохоронних органів разом з родичкою загиблого, розкрили замкову щілину і зайшли в квартиру. Те, що вони там побачили їх шокувало. Труп вже розклався.

Відомо, що в 2019 році померлому повинно було виповнитися шістдесят років. Судово-медична експертиза повинна визначити, коли чоловік загинув і що стало причиною. На даний момент повідомляється, що слідів насильницької смерті виявлено не було.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

З 11 лютого труп чоловіка знаходився в морзі. Через два дні, 13 лютого, сестра покійного поховала його, як годиться. Зі слів мешканців будинку, неприємного запаху вже немає. В квартирі поприбирали родичі, а в під'їзді дезінфікували.

Нагадаємо, співробітники правоохоронних органів Дніпра просять жителів упізнати труп, який був знайдений у валізі. Відомо, що місцеві жителі знайшли в сміттєвому баку підозрілу валізу. Коли його розкрили, то виявили труп жінки. На даний момент встановлюють особу загиблої і шукають родичів.

Як раніше повідомляв Знай.uа, кияни в центрі міста виявили труп. Відомо, що померлому було близько сорока років. Виявили його в ковдрі під однією з багатоповерхівок. Примітно, що співробітники правоохоронних органів під час проведення експертизи на тілі померлого не виявили слідів насильства.

Знай.uа писав, у Київській області виявили вантажівку, в якій перебували десятки трупів. Відомо, що у вантажівці знаходилися тушки курей. А це небезпечно для екології. Повідомляється, що вантажівку доставили на евакуаторі на штрафний майданчик. Також було відкрито кримінальне провадження, в зв'язку з забрудненням землі.