У Тернопільській області, особливо в теплу пору року, жителі згадують жінку, яка нещодавно померла. Згадують вони її зі страхом, так як постійно її боялися.

Сусіди розповідають, що у цієї жінки був особливий дар. Вона вміла за допомогою звуків заманювати змій. Цікаво, що змії приповзали до неї десятками і, до речі, не кусали.

Один із жителів села на Тернопільщині поділився, що одного разу ця жінка посварилася із сусідом. Вранці, коли він прокинувся, на горищі побачив десятки змій. Вони висіли як сосиски. Тоді він дуже злякався. У цьому він звинуватив жінку думаючи, що це вона їх туди покликала.

Звуки, завдяки яким, змії чули жінку, були начебто як звичайні, але повторити їх складно. Сусіди кажуть, що неодноразово чули як це відбувається. Володарка змій видавала звуки, які схожі на свист, а також щось подібне на причмокування.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Місцевий лікар вважає, що ця жінка не була схожа на інших. Погляд у неї був досить холодний і говорила вона постійно, ніби наказуючи. Зі слів лікаря, вона була більше схожа на чоловіка-командира, а не на жінку.

Також у селі розповідають, що повелителька змій знала, що її всі бояться через ці здібності. Але їй це подобалося. Так вона підкреслювала свою значимість і хотіла, щоб її справді боялися. Тільки незрозуміло навіщо.

Люди кажуть, що на Тернопільщині була ще одна жінка, яка захоплювалася зміями. Але вона їх не кликала, а просто лікувала від укусу. Місцеві жителі, звичайно, своє лікування приписували цій жінці. Але є і ті, хто не вірить у це. Так як хтось одужував, а хтось помирав. Тим не менше всі заслуги приписували ще одній повелительці змій, мовляв, вона же відшептувала і відвар давала напитися.

Нагадаємо, корова з Тернополя збирає гриби. Вона як слідопит, по запаху визначає місцезнаходження їстівних грибів.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Олега Ляшка є корова.

Знай.uа писав, фахівці розповіли, які змії водяться в Києві і як врятуватися.