Львів'янин Василь Галамай отримав снайперську кулю під час Революції Гідності. Ми розповімо вам історію, як він встав з лікарняного ліжка і вирішив змінити весь світ.

Його історія почалася на Інститутській, коли під час Евромайдана в нього влучила куля снайпера. Василь отримав дуже серйозне поранення. На щастя, він вижив. Реабілітаційний процес тривав довгих кілька років.

Василь розповідає, що п'ять років тому 20 лютого могло стати фатальним для нього днем. Він знаходився в епіцентрі, коли бойовики пішли напролом.

Зі слів чоловіка, після того, як в нього влучила куля, він подумав, що просто щось вибухнуло під ногами. І першим ділом подивився чи є у нього ноги. Потім зрозумів, що куля влучила в нього. Побратими, які навіть не знали його, затягли за щити і відразу підбіг медпрацівник. Ця куля зламала вщент таз Василя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Чоловік зазначає, що хоч він і втратив фізичну форму за час реабілітації, зате загартувався в моральному плані. Він каже, що не варто шкодувати про те, що було. Навпаки, потрібно бути вдячним за те, що він зараз живий. Також герой України додав, що завжди буде пам'ятати тих хлопців, які не залишили його в біді.

На даний момент Василь Галамай одужав і вирішив допомагати іншим. Чоловік ні про що не шкодує і налаштований дуже оптимістично.

Найголовніше, що відбулося в житті Василя після важкого поранення - це народження дочки. Маленька Катруся, якій зараз всього два рочки, буде рости в родині, де батько-герой.

До речі, італійський журнал опублікував фотографію Василя. Його обличчя з уламком у касці взято крупним планом. І нехай такі моторошні події залишаться тільки в минулому, адже далі тільки нагороди.

Нагадаємо, майданівці отримали особливий статус учасників бойових дій.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Львові ветерану Антитерористичної операції подарували машину.

Знай.uа писав, підозрюваний у справі Євромайдана помер у залі суду. Колишній прокурор Андрій Сайчук просто впав і помер.