Собака породи бігль на ім'я Моллі росла доброю і люблячою. Роки йшли, незабаром чарівна чотиринога повинна була стати найщасливішою у світі, адже у неї були прекрасні господарі і майбутня мама з нетерпінням чекала появи на світ цуценят.

Все говорило про те, що вона буде піклуватися про своїх крихіток, віддаючи всю себе без залишку. Але сталося страшне нещастя: під час пологів всі цуценята загинули… Моллі впала в депресію…

Цілими днями собачка байдуже лежала на підлозі, розуміючи, що не побачить своїх діток. Вона сумувала, а господарі не знали, як допомогти бідній матусі.

Але одного разу все змінилося, завдяки дивовижній зустрічі! Так як Моллі живе на фермі неподалік від будинку знаходився лісок і якось вихованка прийшла додому, але не одна, а з милим звірятком на спинці!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Господарі були шоковані, вони оторопіли і не знали, як на це реагувати.

Пізніше з'ясувалося, що крихітне звірятко це дитинча опосума – невеликого звірка сімейства ссавців, якого чотиринога мама вирішила пригріти. Господарі вирішили не заважати, а спостерігати за собакою і вчинили правильно.

З'ясувалося, що вихованка не просто знайшла опосума, а вирішила піклуватися про крихітку, як про рідну. Нове дитинча влаштувався на спинці, як у себе вдома.

Господарі зізнаються, що ці двоє просто нерозлучні! Їм обом потрібна любов і увагу, і вони дарують це один одному. З того самого часу, як дівчинка з'явилася в їхньому будинку, Моллі повеселішала і стала грайливою і радісною, якою була раніше.

Крихітку назвали Посс, і ця маленька "дівчинка" врятувала собаку від депресії. Вони гуляють, граються і багато часу проводять разом. Найулюбленіше місце у Посс – це тепла собача спинка, на яку вона підіймається, відчуваючи себе там дуже комфортно!

Іноді у дитини з'являється бажання побути на самоті, і тоді вона тікає на дерево. Що найдивніше, в такі моменти Моллі ніколи не йде, а чекає, поки та не спуститься.

Пояснити цей дивовижний зв'язок дуже складно, але господарі і не намагаються. Вони дуже щасливі, що їх вихованка більше не сумує, і впевнені, що Посс позитивно на неї впливає.

Нагадаємо, українців зворушила історія чудесного порятунку чотирьох цуценят, яких жорстокі господарі викинули в сміттєвий бак.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мережі з'явилося відео, де мама-собака вчить свого цуценя як спускатися сходинками. Воно вже набрало майже півмільйона переглядів на Youtube.

Також "Знай.uа" писав, пес розкрив чужу посилку, те, що було всередині, збентежило всіх, крім собаки.