У Наталії Поклонської, відомої своєю маніакальною любов'ю до Миколи ІІ, з'явився привід для ектазу - в Єсентуках знайшли схованку з унікальними фотографіями російського царя і його сім'ї.

Схованку виявили випадково під час ремонту даху на будівлі управління Федерального казначейства Ставропольського краю. Конверт зі світлинами пролежав більше ста років під старою балкою.

Про знахідку повідомила прес-служба міністерства туризму і оздоровчих курортів регіону.

Зазначається, що конверт з фотографіями належав охоронцеві російського царя. Ставропольські краєзнавці з'ясували, що знімки належали Анатолію Федюшкіну, який теж є на фото. Він у 1907 році вступив на службу в спецпідрозділ, який відповідав за охорону імператора і його сім'ї.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

На більшості фото є високий козак серед товаришів по службі. Як стверджують краєзнавці, саме він і є Анатолієм Федюшкіним.

На виявлених фото відображений не лише цар Микола II, а й його діти. Самі світлини цінні тим, що жодна з них ніколи раніше не була опублікована. На двох фото навіть збереглися справжні автографи царських дітей.

Всім відомо про трагічну долю членів царської сім'ї - в 1918 році всі вони разом з Миколою ІІ були розстріляні в будинку Іпатьєва, в Єкатеринбурзі. Досі ведуться суперечки про те, чи міг сам імператор, його дружина таі їхні діти уникнути жахливої ​​долі. Але особливу увагу дослідників привертають дочкам російського царя, які на момент розправи були вже дорослими дівчатами, і заміжжя, можливо, врятувало б їм життя.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чому доньки Миколи II залишилися незаміжніми.

Як повідомляв портал Знай.ua, зречення Миколи II престолу зіграло важливу роль в історії України

Також Знай.ua писав, чому король Англії відмовився врятувати сім'ю Миколи II