Сучасна психологія вважає сновидіння надійним джерелом інформації про людину. Про це передає WAS.

ГАЙ ЮЛІЙ ЦЕЗАР

Вже немолодий за тими мірками правитель (йому було 39) бачив уві сні, як ґвалтує свою матір Аврелію. Тлумачі говорили, що це провісник майбутньої влади Цезаря: він стане диктатором Риму через 13 років.

БРИГІТА ШВЕДСЬКА

Після смерті чоловіка дворянка Бригіта постриглася в черниці і заснувала орден бриггітинок. Їй часто приходили уві сні одкровення і вона була визнана святою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В одному з сновидінь ангели з'явилися до неї й поклали на язик крайню плоть Ісуса. Від цього Бригіта відчула насолоду, схожу на оргазм. Психологи вважають це наслідком придушення лібідо.

НАПОЛЕОН БОНАПАРТ

У кінці 1790-х генералу приснилася плачуча жінка в подертому одязі, яка обнімала його за коліна. Перед зникненням вона простягнула Наполеону кільце. Через кілька років Бонапарт вирішив, що жінка була Францією. Психологи вважають цей сон наслідком придушення співчуття до конкретної людини або країні.

АВРААМ ЛІНКОЛЬН

За кілька днів до своєї смерті президенту наснилося, що він бачить в Білому покритий тканиною труп. Коли Лінкольн запитав, хто це, йому відповіли: "Президента вбили".

АДОЛЬФ ГІТЛЕР

Під час Першої світової молодий солдат Гітлер побачив уві сні кошмар, ніби вибух поранив його уламками і живцем поховав в траншеї. Після цього у нього трапилася панічна атака.

СТІВЕН КІНГ

"Мізері" - це один з навідоміших романів короля жахів Кінга. Сюжет прийшов письменнику уві сні. Йому наснилася жінка, яка тримала його в ув'язненні, катувала і годувала сирим м'ясом. Психологи пояснюють це просто: у той час Кінг боровся з наркотичною та алкогольною залежністю.

Нагадаємо, людина з залізним горлом, сталеві зуби та інші талановиті артисти ХХ століття, які демонстрували справжні чудеса витривалості.

Раніше Знай.ua повідомляв, у чому йшли під вінець 100 років тому.

Також Знай.ua писав, страшна таємниця маленькій мумії, яка шокує кожного, хто зважиться на неї глянути.