Ґвалтівника і вбивцю Роммеля Брума засудили до смерті в 1985 році, але так і не здійснили вирок. Тіло наркомана пережило 18 спроб ввести смертельну ін'єкцію. Передає WAS.

СУДОВА БЮРОКРАТІЯ

21 вересня 1984 року на автостоянці в Клівленді знайшли тіло 14-річної Тріни Міддлтон. 28-річний Роммель Брум зґвалтував її, а потім завдав 7 ножових поранень у груди та живіт. Раніше він вже був судимий за сексуальне насильство.

Докази були беззаперечними, тому суд тривав місяць. 24 жовтня 1985 року Роммелю винесли смертний вирок, але через бюрократичну тяганину першу спробу страти зробили тільки у 2009 році.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Майже годину медики безуспішно намагалися знайти у Брума відповідну вену для ін'єкції, але все безрезультатно. Медсестри зробити 18 спроб. Голка потрапляла у м'язи, кістки, один раз навіть зламалася.

ДРУГИЙ ШАНС

Відстрочку використовували адвокати для звернення у Верховний суд Огайо. Біль, яку відчув Брум при невдалій страті, і необхідність готуватися до смерті вдруге, в документі прирівнювалася до заборонених Конституцією тортур.

Через суперечку навколо гуманності смертної кари Брум залишився жити у в'язниці. Тільки у 2016 році Верховний суд вирішив, що процедуру умертвіння можна повторити. На даний момент Роммель чекає у камері відповіді на чергову апеляцію.

Мати загиблої Тріни Міддлтон заявила, що перед стратою Брум вжив антигистамінові препарати, тому медики не змогли знайти у нього вену. Вона була присутня на першому виконанні вироку, і хоче бути на другому.

Повторна кара Роммеля Брума запланована на 17 липня 2020 року.

Нагадаємо, у молочному бідоні знайшли секретний архів українських повстанців.

Раніше Знай.ua повідомляв, божевільні інструменти з минулого, які лікарі були змушені використовувати.

Також Знай.ua писав, археологи натрапили на військову базу перського царя.