Монархи, президенти, диктатори і демократичні лідери, як і всі звичайні люди на планеті, заводять домашніх улюбленців, і часто ними виявляються саме коти.

На фотографіях відомі особистості здаються простими людьми, які люблять забавляти тварин. Серед них Королева Елізаветта, Уїнстон Черчілль, Володимир Ленін, Беніто Мусоллини та інші.

Володимир Ленін

Вождь більшовиків, по всій видимості дуже любив котів, збереглося кілька фотографій Ілліча з пухнастиками.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Котика гладить вождь російських більшовиків.

Ленін з кішкою, 1920 рік.

Беніто Муссоліні

Дуче фашистської Італії Беніто Муссоліні теж дуже любив котячих. Цікаво, що не тільки маленьких кішок, але і їх великих родичів - львів.

Тут Муссоліні тримає на колінах левеня по кличці Італія.

Єлизавета II

Королева Великобританії Єлизавета II і придворний кіт. Як і багатьом жінкам Єлизаветі не чужа турбота. Та й встояти перед вусатими пухнастими красенями не так-то просто.

Уїнстон Черчілль

Талановитому британському політику Уїнстону Черчиллю, прем'єр-міністру Великобританії в роки Другої світової війни, теж людське не було чуже.

Йозеф Дітріх

На відміну від Адольфа Гітлера, який дуже любив собак, його підлеглий - командир 1-ї танкової дивізії СС "Лейбштандарт СС Адольф Гітлер" Йозеф Дітріх, волів кішок. На фото кровожерливий командир грається з кошенятами.

Авраам Лінкольн

16-й президент США (1861-1865) Авраам Лінкольн був першим керівником, який дозволив завести кота в Білому домі. Кіт Таббі був домашнім улюбленцем Лінкольнового сина Теда.

Рональд Рейган

40-й президент США (1981-1989) Рональд Рейган і його дружина Ненсі настільки любили хвостатих, що мали по котику для кожного.

Білл Клінтон

42-й президент (1993-2001) Білл Клінтон теж мав кота - по імені Сокс. На жаль, улюбленець хворів на рак, і його довелося приспати.

Нагадаємо, ніде кішку не шанували так, як у Стародавньому Єгипті. Це був золотий вік в історії кішки - чоловік її обожествлял і поклонявся їй.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ганеша — найпопулярніше божество в Азії і, можливо, у світі.

Також "Знай.uа" писав, кожен зможе побачити світ очима кішки.