Шокуюча історія про виселених колекторами киян спливла у пресі, людей просто цинічно викинули із власної оселі, не зважаючи на крики та прохання шокованих господарів.

Про це повідомили очевидці кричущого інциденту за адресою Леваневського, 8/7 у Києві.

Очевидці зазначають, що людям, яких колектори викинули з квартири, доводиться жити під відкритим небом навпроти свого колишнього будинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На фото видно, що у дворі будинку розбитий великий намет, заставлений меблями та іншої домашнім начинням. Городяни спочатку подумали, що тут оселився циганський табір.

Однак виявилося, що в наметі живе сім'я, яку виставили з власної квартири колектори.

"Історія проста. Відбулося захоплення квартири. Увірвалися "нові господарі" з бандитами, була стрілянина, нанесення тяжких тілесних ... І тепер люди адаптуються до статусу бездомних ... Господаря викрадали, під час захоплення пропадали цінні речі і документи", - кажуть шоковані очевидці.

Нагадаємо, за повідомленням Anastasia Kachur Kyiv LIVE, двоє колекторів влаштували збройний напад на мешканця будинку за адресою Кловський узвіз, 10.

Як відомо, кілька колекторів і група озброєних людей спробували незаконно пробратися в квартиру 58-річного киянина. На звуки пострілів і боротьби сусідка викликала поліцію.

Як писав раніше Знай.ua, у мережі викликало суперечку відео, на якому зображено, як колектори нібито за вказівкою ОСББ вриваються в квартиру літньої жінки з Черкас.

Користувачі обурені, адже на відео працівники колекторської служби незаконно вриваються в квартиру пенсіонерки, в якої накопичилися значні борги по комунальним послугам. Колектори рилися в її речах, цинічно жартуючи над бідністю, в якій доводиться жити старенькій. Ролик опубліковано на Facebook-сторінці активіста Станіслава Краснова і вже зібрав майже 320 тисяч переглядів.

Також Знай.ua писав про те, що організована група на прикладі одного з членів ОСББ показали, як потрібно "боротися" з учасниками об'єднання, які не сплачують за всі надані послуги.