Як і багато хто з нас, Діана дійсно робила великі і непрощенні помилки, які в підсумку мали трагічні наслідки для неї самої.

1. Відповіла на пропозицію принца Чарльза згодою

Якби Діана в 1981 році не вийшла заміж за Чарльза, світ би ніколи не дізнався про її існування.

Дамою серця Чарльза була дочка військового офіцера Камілла Паркер-Боулз. Однак чутки про те, що якась Діана стала нареченою принца, загадковим чином просочилися в пресу, і дозвільні журналісти роздули справжню сенсацію.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Батько Чарльза - принц-консорт Філіп зажадав, щоб син вчинив як чоловік і одружився. Чарльз виконав батьківський наказ - зробив Діані пропозицію. Дівчина миттєво погодилася.

В інтерв'ю з нагоди заручин Чарльз не без іронії заявив, що був щиро здивований поспішною готовністю, з якою Діана відповіла: "Так".

2. Недооцінила Каміллу

Чарльз виплакав свої сльози за Каміллою потайки від усіх. Їхній роман тривав 9 років і давно б увінчався одруженням, але укладенню шлюбу наполегливо перешкоджала королева. І Діана знала про це.

Між принцом і Діаною була інтелектуальна і духовна прірва. 13-річну різницю у віці потрібно було хоч чимось компенсувати.

Вона не цікавилася його хобі, не намагалася подружитися з його друзями, критикувала його звички і з глузуванням ставилася до його побожності. А шанобливо і уважно слухати Чарльза, як це робила мудра Камілла, обділена кмітливістю Діана не бажала і не вміла.

Після того, як стало очевидно, що Чарльз знемагає від нудьги в її присутності, Діана зробила чергову помилку: вона стала люто ревнувати чоловіка до його колишньої коханки. Це дратувало Чарльза.

3. Дозволяла собі бути істеричкою

Численні спогади про Діану і її власні одкровення, що пролунали в інтерв'ю Бі-бі-сі в 1995 році, чітко вказують на те, що у леді Ді був істероїдний тип особистості.

На 3-му місяці першої вагітності вона інсценувала падіння зі сходів. Зрозуміло, все закінчилося благополучно, але переляканий Чарльз аж до народження сина здував з Діани пилинки.

Після пологів вона впала в довготривалу депресію і почала демонстративно наносити собі тілесні ушкодження. Але саме демонстративно, а не так, щоб нашкодити своїй зовнішності, якою дуже дорожила.

Напади депресії обтяжувалися шлунком. На початку шлюбу Діана більше чотирьох років страждала на булімію.

Діану не раз направляли на лікування, але це ні до чого не привело, оскільки справжня проблема ховалася в егоцентричному характері молодої жінки, в її жадобі уваги оточуючих і небажанні працювати над собою.

До 1985 року принцеса домоглася того, що чоловік від неї до біса втомився. Відчуваючи страшне розчарування, він знову згадав про Каміллу. А Діана - про рудого інструктора з верхової їзди.

4. Зради

Діана не могла не передбачити, чим обернуться її інтрижки. Вона мала статус дружини і матері спадкоємців британської корони. Але, судячи з усього, вважала за краще про це не думати. Як і про те, що статус її коханців (шофери, конюхи і т. П.) Був жахливо принизливий як для Чарльза, так і для самої Діани.

Біографи принцеси Уельської нарахували 5 офіційних і 6-8 неофіційних коханців, з якими вона мала стосунки до і після розлучення з Чарльзом.

5. Підігрівала до себе інтерес ЗМІ

З особистого дозволу принцеси її друзі повідомили безліч інтимних подробиць біографу Ендрю Мортону. І в 1992 році була опублікована книга "Діана. Її справжня історія", яка викликала шквал насмішок і пересудів.

Діана постійно роздувала інтерес до своєї персони, дивуючи і провокуючи пресу. Наприклад, вона одягла занадто відкриту сукню, більш доречне в борделі, для того, щоб виступити на сцені Ковент-Гардена в парі зі знаменитим танцівником балету Уейном Сліпого.

Цей виступ був "подарунком" принцу Чарльзу на день його народження. Однак плаття Діани перетягнуло на себе всю увагу, яким повинен був насолодитися винуватець торжества.

Майже такий же інцидент трапився на прийомі в Білому домі, де вона станцювала рок-н-рол з голлівудським актором Джоном Траволтою. Їх енергійна танець буквально приголомшив репортерів і обивателів.

6. Скандальне інтерв'ю

24 листопада 1995 Діана дала інтерв'ю телеканалу Бі-бі-сі. Годинна бесіда з журналістом мала ефект бомби, що розірвалася. Діана розповіла про проблеми, які супроводжували її протягом усього заміжжя.

Вона зізналася в булімії, в спробах суїциду, а заодно і у власних зради, які нібито були наслідком подружньої невірності Чарльза.

7. Збиралася вийти заміж за мусульманина

Ще до офіційного розлучення у неї закрутився роман з хірургом пакістанського походження Хаснат Ханом. Вона була настільки захоплена, що всерйоз готувалася стати його дружиною і змінити віросповідання. Втім, відносини з Хаснатом тривали недовго.

Однак Діана знайшла заміну. Доді аль-Файєд втілював собою казкові багатства і гламурний образ життя, до якого вона звикла. Безумовно, Діана розглядала аль-Файєда як кращого кандидата в наступні чоловіки.

Влітку 1997 року, незадовго до автомобільної катастрофи, вона забрала своїх синів на канікули і повезла їх до Франції, на Лазурний берег. Там до них приєднався аль-Файєд, і Діана познайомила дітей з потенційним "новим татом". Однак їй і в голову не прийшло, що такі контакти для її синів - за межею етикету і світських пристойностей.

Нагадаємо, дворецький відкрив темну сторону принцеси Діани, жахливі подробиці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у принцеси Діани був пристрасний роман з хірургом з Пакістану Хаснатом Ханом.

Також "Знай.uа" писав, помер коханець принцеси Діани, яку вона переслідувала роками.