У сучасних іграшок можна знайти купу недоліків: перше – вони дуже дорогі, а матеріал не завжди якісний, часто створюють досить безглузді і дивні іграшки. Чого тільки варті популярні кукли-зомбі Monster High, про які мріє кожна дівчинка. Часто батьки незадоволені зовнішнім виглядом іграшок і сумніваються купувати їх дітям чи ні.

Але схоже, в минулому виробники іграшок грішили набагато більше. У всякому разі, дивлячись на цих ляльок, які були зроблені в XX столітті, виникає питання - а чи точно це ляльки для дітей? Адже дивлячись на них в голові спливають страшні картини з фільмів жахів.

Отже, представляємо вашій увазі 11 страшних фото, від яких мурашки по шкірі побіжать.

1.Лякаюча блондинка

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Жахлива посмішка і божевільні очі, в яких застиг весь біль тієї дитини, якій подарували цю істоту. Судячи по щелепі це могла бути лялька для черевомовлення.

2. "Давай пограємо!"

Вони різні, трохи дивні, але все ж це дитячі іграшки. І після такого пупса вирости нормальною людиною навряд чи вдасться.

3. Антикварні лялька

На знімку чітко видно, що цю ляльку минулого сильно попсувало життя. Мабуть, раныше вона виглядала не погано, але очі цієї дівчинки ніби виражають страх.

4. Ляльковий хлопчик

Якщо ви захотіли погратися з такою лялькою, значить з вами точно не все в порядку. З нею явно пов'язана якась моторошна історія.

5. "Зло знає, де тебе шукати"

Ця іграшка не може не лякати. Здається, ніби місцеві жителі вчинили розправу над маніяком вбивцею і підпалили його живцем, а тепер він прийшов мстити.

6. Безіменна лялька

Чебурашка, людська версія. Від неї хочеться втекти куди подалі.

7. Серійно виробництво страхітливих ляльок

8. Ляльки для справжніх шанувальників фільмів жахів

З цією моторошною лялькою грали ще наші прабабусі. Ті хто дивляться фільми жахів зрозуміють, ця лялька черевомовець дуже нагадує ту, яка була у фільмі "Мертва тиша". Від цього стає ще страшніше.

9. Лялька-бариня

Ця мабуть наймилыша і невинна лялька з нашого списку.

10. Лялька-вбивця

Правда вона наводить жах? Наступны мізки, які вона буде тримати в руках, можуть стати вашими.

11. Лялькові голови

Просто голови на палицях, нічого незвичайного.

Нагадаємо, над цими моторошними паранормальними легендами вчені досі ламають голову.

Як повідомляв портал "Знай.uа", соцмережі сполошило страшне відео, яке за чотири дні зібрало майже 4 мільйони переглядів і більше 112 000 репостів.

Також "Знай.uа" писав, південноамериканський фотограф Роджер Баллен випустив нову книгу, в яку увійшли його фотографії різних років і епох, деякі лякають.