Нобуо Фуджита був пілотом ВМС імператорської армії Японії.

Чоловік - унікальний льотчиком, якому вдалося долетіти до території Сполучених Штатів та скинути туди бомбу.

Після цього Фуджита пілотувався з літаком-амфібією, що зберігався складеним в ангарі підводного човна. Така незвичайна ідея стосовно розширення універсальності бомбардувальника належала пілоту Фуджі та припала до душі яяпонському командуванню.

Вранці 9 вересня 1942 року підводний човен виплив поблизу узбережжя штату Орегон.

Вилетівши з борту човна, на літаку розміщувалося дві 76-кілограмові запальні бомби. Одну японський пілот скинув на ліс в районі гори Емілі, точне місце скидання іншої бомби невідомо. Проте такий напад не завдав великих руйнувань США, адже внаслідок бомби просто спалахнув ліс.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо, що Фуджита знову вчинив напад на американську територію, проте це було безуспішно. Це був єдиний в історії випадок, коли літак противника бомбив територію Сполучених Штатів.

Нагадаємо, раніше відбулася смертельна аварія Су-27: названо ім'я американського пілота.

В результаті аварії українського літака Су-27 в ході навчань "Чисте небо" 16 жовтня загинув американський пілот підполковник Сет Нерінг на прізвисько "Джетро".
Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на американські ЗМІ.

Нерінг був пілотом 194-ї бойової ескадрильї Каліфорнійської повітряної національної гвардії.

Український пілот, який також загинув при випробуваннях був полковник Іван Петренко, заступник командира повітряного командування "Захід" з авіації - начальник авіації.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що уламки літака, військовий США та український пілот: подробиці моторошної катастрофи українського СУ-27.

У Вінницькій області розбився літак ВПС ЗСУ СУ-27. Всередині знаходилися пілот ЗСУ і пілот національної гвардії США. Про це повідомляє прес-служба Генштабу.

Також "Знай.uа" писав, про те, що пілот вирішив покурити вейп, і мало не відправив на той світ усіх пасажирів.