В одному з онлайн-магазинів Британії можна придбати унікальну горілку зі скорпіоном. За словами виробників вона не тільки безпечна, але навіть корисна для здоров'я. Нібито цей чудодійний напій виводить з організму токсини і навіть підвищує потенцію.

У 1940 році мексиканський виробник алкогольних напоїв Дель Магве додав в пляшку з текілою гусеницю метелика гузан. Він це зробив, щоб перевірити якість продукції - в хорошому спирті комахи не розкладаються. Якийсь час опісля почали ходити легенди, що напій корисний для чоловіків.

Вино з мишенятами дуже популярне в Кореї та Китаї. Воно допомагає лікувати застуду та хвору печінку. Що особливо важливо - мишенятам повинно бути не більше двох-трьох днів від народження, поки вони не встигли обрости волосяним покривом.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Пивоварна компанія Brewmeister з Шотландії виготовляє найміцніше у світі пиво. Міцність цього напою – 65 градусів. До його складу входять: джерельна вода, пшениця, солод і вівсяні пластівці. Під час приготування пиво заморожують, при цьому спирт не замерзає, а зайвий лід просто видаляють.

Ескімоси з північного заходу Канади придумали фантастичний рецепт безкоштовного вина. Вони беруть мертву чайку і заливають її водою. В теплому місці ця моторошна суміш настоюється, потім фільтрується і перетравлюється. Мандрівники, які куштували вино ескімосів, запевняють, що смак його можна порівняти хіба що з рідиною з карбюратора.

Пивовари японського острова Хоккайдо виготовляють молочне пиво з 2006 року. З'явилось воно завдяки японській ощадливості. Щоб молоко не пропадало, пивна компанія Abashiri Beer почала додавати його до своєї продукції. Новий сорт назвали Bilk (beer + milk), тобто пиво + молоко. Жителі англомовних країн до напою ставляться скептично, адже Bilk перекладається з англійської як "ошуканство".

Нагадаємо, ці продукти "крадуть" ваш сон.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", існує 10 способів заощадити в подорож на їжі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що улюблені ласощі виявилися смертельно небезпечним.