Кількість місць з постапокаліптичними пейзажами на нашій планеті продовжує неухильно рости. Ці колись живі споруди та міста перетворилися в гнітючі місця, від яких кров холоне в жилах.

Ми розповімо про страшні місця, які виглядають, як декорації до фільмів жахів.

Лікарня Уілларда, США

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У 1869 році була побудована психіатрична лікарня Уілларда в штаті Нью-Йорк. 1975 будівля лікарні включили в Національний реєстр історичних місць США, а в 1995 році лікарню закрили. Ніхто не хоче вкладати в дорогу реконструкцію мало перспективного об'єкта, і будинок так і стоїть покинутим.

Кар'єр Світ, Якутія

Кімберлітова трубка "Мир" представляє собою кар'єр глибиною 525 метра і діаметром 1,2 кілометра, що робить його одним з найбільших за величиною штучно створених отворів на планеті.

Без робітників і низок техніки порожній кар'єр став схожим на страшну безодню гігантських розмірів.

Парк атракціонів Six Flags, США

Парк розваг в Новому Орлеані, почав роботу в 2000 році і пропрацював 5 років. Так само як і все місто, парк був зруйнований ураганом "Катріна". Вціліти вдалося лише 20% будівель і декільком атракціонів. Власники парку планували відновити його за рахунок компенсацій, отриманих від страхових компаній. Однак цей план так і не вдалося втілити в життя.

Курорт Сан-Джі, Тайвань

Будівництво почалося в 1978 році, але через два роки було припинено, з-за банкрутства компанії.

Кілька самогубств та нещасних випадків зі смертельними наслідками, що сталися під час будівництва, породили серед жителів легенду, що ця розплата за те, що будівельники потривожили скульптуру дракона, що стоїть поруч з будівництвом.

Замок Шато Міранда, Бельгія

В провінції Намюр розташовується замок 19 століття. Автором проекту є англійський архітектор Мілнер, який побудував його на замовлення родини графа Лидекерке-Бофора.

Родовим маєтком замок залишався до Другої світової війни, поки не перейшов у тимчасове користування національної залізничної компанії Бельгії, і до 1980 року будівля використовувалася як притулок для дітей. У 1991 році архітектурний шедевр покинули останні жителі і він занепав.

Нагадаємо, жахи чорнобильської катастрофи, про які всі мовчать.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені під керівництвом бразильського дослідника Серджіо Маскаренхаса виміряли дозу радіації, якої зазнали жертви атомного бомбардування Хіросіми.

Також "Знай.uа" писав, про найбільш смертоносні ядерні вибухи в історії.