Відома українська письменниця і співачка Ірена Карпа вийшла заміж. Свого обранця вона представила у програмі "Світське життя". Ним став громадянин Франції Людовик-Кирило Требюше.

Три роки тому карпу призначили першим секретарем з питань культури посольства України у Франції. Пара познайомилася на обіді у спільних друзів. Весілля зіграли в районі Парижа Маре.

Варто відзначити, наряд, який обрала письменниця, сидів на ній чудово.

За словами зірки, у неї було лише кілька вимог – наряд повинен був бути простим, без "ефекту торта", але при цьому не пуританський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Весільну сукню придбала в ательє Івана Фролова, - розповіла письменниця. - Білого кольору не було, тому вибрали рожеве. Вирішили: наречена пошарпана, фата не біла - все нормально. Влаштували вечірку для друзів. Там навіть був маленький басейн для дітей. Пили бургундські вина і шампанське, а кухня була українська".

"Коли тільки познайомилася з Іваном в паризькому шоурумі у нас в Культурному центрі, одна з дівчат-дизайнерів захоплено сказала: "Коли буду виходити заміж, замовлю в тебе сукню". У мене тоді в планах не було заміжжя, але ідея мені сподобалася. Я тоді ще пожартувала, що вийти заміж втретє можна тільки через сукню Івана. І плюс, звичайно, в тому, що діти вже настільки великі, що можуть нести шлейф і не дуже на нього наступати. Ось так пожартувати, а воно і станеться", – розповіла в інтерв'ю Vogue.ua Ірена Карпа.

Людовік-Кирилл Требюше – нащадок прадідуся Віктора Гюго Жана Франсуа Требюше. "Віктор мій кузен, якщо говорити простіше", – розповів чоловік Карпи. Людовик займався цифровим забезпеченням культурних та медійних структур.

У нинішнього чоловіка Карпи був цивільний шлюб, який тривав 12 років, є двоє дітей від попередніх стосунків.

"Напевно, я просто боявся, що вона повернеться в Україну і залишить мене, а я був так закоханий", – так Требюше пояснив своє рішення одружитися.

Подробиці відносин Карпа описала в романі "Хороші новини з Аральського моря", який представить світу навесні 2019 року.

Відзначимо, для 37-річної Карпи — це третій шлюб. 2008-го вона вийшла заміж за письменника і сценариста Антона Фрідлянда. Шлюб тривав трохи більше року. Майже відразу відгуляла весілля з американським фінансистом Норманом Полом Хенсеном. У пари є дві дочки - Корена-Джіа і Кайя. Коли саме вони розірвали відносини, Карпа не коментувала.

Нагадаємо, Карпа похвалилася дітьми-поліглотами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", роман української письменниці очолив престижний міжнародний конкурс.

Також "Знай.uа" писав, красавица-українка стала обличчям культового світового бренду.