У 1966 році в Австралії відбулося щось загадкове. По дорозі від пляжу до садиби безслідно щезли три дитини - Джейн, Арнна і Грант.

Обставини зникнення

Сім'я Бомонтів жила в маленькому морському містечку Аделаїда. Подружжя Джим і Ненсі ніколи не боялися відпускати своїх дітей в місто, так як час був мирним і спокійним. Старша сестра Джейн, якій було 11 років, наглядала за Арнною і Грантом.

Це був нічим не примітний день. Хлопці, як завжди, вирушили на пляж. Ненсі домовилася з ними, що вони доїдуть до пляжу на автобусі і повернуться тим же способом до полудня. Водій підтвердив, що діти на пляжі вийшли.

Коли о 12 дня мати вийшла зустрічати Джейн, Арнну і Гранта, в автобусі їх не виявилося. Жінка дочекалася наступного, однак і в ньому не було її дітей.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Сім'я кинулася на пошуки. Ближче до вечора до них приєдналася поліція.

Розслідування

Поліцейські обшукали пляж і всі вулиці, які знаходилися неподалік, водолази дослідили дно узбережжя. Версію втечі виключили одразу ж - сім'я була благополучною і ніколи не сварилася. Залишався один варіант - Джейн, Арнна і Грант потонули, а їхнє тіло віднесло течією. Але де ж залишилися їхні речі?

Трохи пізніше з'ясувалося, що на шляху від узбережжя Бомонтів молодших бачила однокласниця Джейн, місцевий листоноша і сусідка. За словами останньої, дітей супроводжував чоловік зі світлим волоссям. Через деякий час інформацію про загадкового чоловіка підтвердив ще один місцевий житель.

Мати дітей не могла в це повірити. Джейн завжди була дуже сором'язливою дівчинкою і не вміла заводити нові знайомства. Але в той же час вона згадала, що не так давно Грант сказав, що у його старшої сестри з'явився новий друг.

Продавець одного з магазинів розповів Бомонтам, що Джейн в той день купувала у нього м'ясний пиріг. Мати дуже здивувалася, адже на давала донці грошей. Було очевидно, що потрібну суму їм дав невідомий блондин.

Всі ці факти не складалися в одну картину. Розслідування дуже скоро зайшло в глухий кут. Все місто кинулося на пошуки дітей, а батько сімейства навіть звернувся за допомогою на телебачення: він просив викрадача повернути сина і дочок у родину. Ще кілька років детективи і ентузіасти зі всього світу хотіли розкрити цю таємницю, але нові докази так і не з'явилися.

Нагадаємо, загадкове зникнення дитини поставило на вуха Київщину.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", зникнення журналіста спричинило за собою десятки смертей.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що вчені розкрили таємницю зникнення стародавньої цивілізації.