У 70-х роках минулого століття з'явилася обожнювана підлітками всіх країн жуйка Love is… Мало хто знає, що основою її створення стала неймовірно романтична історія двох закоханих.

Про це пишуть "Цікаві факти".

Історія створення легендарної жувальної гумки почалася тоді, коли миловидна дівчина Кім вирішила виїхати з рідної Нової Зеландії. В кінці 60-х Кім опинилася в Місті Янголів і познайомилася зі своїм коханим – Роберто Касалі. Зустріч відбулася під час тренувань з гірських лиж.

У молодих закоханих не виходило бачитись щодня, тому вони вирішили залишати один одному записки. А для того, щоб їх не було нудно читати, Кім вирішила ілюструвала їх картинками. Що це були за малюнки ви, напевно, вже зрозуміли.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

Трохи пізніше дівчина почала відправляти подібні послання своїм друзям та знайомим. Так про її талант дізнавалося все більше і більше людей.

На початку 70-х Кім отримала перше замовлення на малювання коміксів для Los Angeles Times, головними героями якого стали світловолоса дівчинка і темненький хлопчик. Популярність малюнків була настільки великою, що незабаром зі сторінок газети вони відправилися прямо на упаковку жуйки.

Роберто і Кім незабаром одружились. Єдине про що дівчина попросила свого коханого - не померти раніше за неї. Звичайно ж Роберт запевнив майбутню дружину, що так і буде.

У 1975 році у Роберто Касалі діагностували рак, а через рік він помер. Після смерті коханого Кім перестала малювати і присвятила себе вихованню трьох синів. У віці 56 років Кім покинула цей світ. У неї теж виявили рак кісток.

Нагадаємо сумну історію Соньки-Золотої ручки.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", існує довгий список тих, хто відмовився виходити заміж за Маяковського.

Також портал "Знай.uа" повідомляв дивовижну історію Діани де Пуатьє.