Часом батьківська фантазія межує з безумством. Мами і тата називають своїх малюків такими дивними іменами, що навіть думати страшно про майбутнє цих дітей. У деяких країнах творчість батьків-вигадників регулюється законом.

Нова Зеландія

Тут існує багато заборон. Наприклад, якщо у батьків виникне бажання назвати новонароджену дитину Люцифером, закон не дозволить. Також в Новій Зеландії не можна називати дітей будь-якими титулами чи посадами (наприклад, суддя), а також Fish and Chips та іншими дурними назвами.

Данія

У цій країні існує окремий закон, який містить 33 тисячі імен, вже схвалених державою. Саме з цього переліку мами і тата повинні вибрати ім'я для свого малюка. У Данії необхідно, щоб ім'я відповідало граматиці і вказувало на стать дитини.

Японія

Тут є ієрогліфи кандзі, ось їх і потрібно вибирати в якості імені. До того, як був прийнятий цей закон, один жвавий татусь примудрився назвати свого сина Дияволом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Ісландія

Тут створили спеціальний комітет для регулювання імен дітей. А ще в алфавіті немає літери "с", тому якщо вона міститься в слові, то використовувати його не вдасться.

Китай

Тут категорично заборонено називати дитину Мухаммед або Медіна. Всі інші імена - без проблем. Один ньюанс, ім'я повинно бути написано ієрогліфами.

Швеція

Більшість з вас напевно чули, що парочка, яка намагалася назвати чадо Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116, отримала штраф. Також не можна нарікати Металікою, Ісусом або Аллахом.

Італія

Якщо ім'я не прикрашає і не полегшує життя, то його дати не вийде. Приміром, П'ятниця – не кращий варіант. Називайте Григоріо або якось по-нормальному.

Нагадаємо, українки покращують демографічну ситуацію в інших країнах.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", внучка легендарного актора продає своїх дітей.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що першу в світі дитину-робота не відрізниш від живої.