Мережа гуде через новий скандал навколо української виконавиці Аліни Гросу, яка нещодавно виїхала до Росії та будує свою кар'єру там. Цього разу в поле зору шанувальників потрапила історія нового роману Гросу. Справа в тому, що її підозрюють у любовних зв’язках з жонатим чоловіком.

Про це пише Politeka.

Так нещодавно Аліна в інтерв’ю вперше розповіла про роман із зіркою світового футболу – форвардом Аргентинської збірної Маркосом Рохо.

А їх спільні фотографії ще кілька років тому активно поширювали ЗМІ.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я познайомилася з Маркосом, коли він грав у московському "Спартаку" - я зайшла в бар, де він сидів зі своїм агентом і пив пиво. Я відразу впіймала на собі його погляд, ми познайомилися, а потім почали зустрічатися. Сиділи в ресторанах, гуляли, а я, так як мало що розуміла в футболі, якийсь час навіть не знала, хто він. Для мене це був просто звичайний симпатичний хлопець, іноземець. Якось раз нас побачив мій друг і "Аліна, а ти знаєш хто він? Це ж Маркос Рохо"- розповіла зірка, відповідаючи на колючі запитання журналістів.

Додамо, нещодавно Гросу взяла участь в популярному російському шоу Андрія Малахова, яка була присвячена згвалтуванням, де вона висловила свою суперечливу думку з цього приводу.

Нагадаємо, відома українська співачка Аліна Гросу, яка активно будує кар'єру в Росії, в одному з нещодавніх інтерв'ю заявила, що готова пройти перевірку на поліграфі, щоб довести натуральне походження своїх пікантних частин тіла. А все тому, що в мережі активно обговорюють, чи не вдавалась співачка до пластики, щоб збільшити груди.

Як повідомляв Знай.ua, скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка останнім часом проживає та працює в Росії, похвалилася перед своїми шанувальниками у соцмережі приїздом до України. Зірка вирішила навідатися до батьків.

Також Знай.ua писав, що українська співачка Аліна Гросу, яка поїхала жити до Росії і активно будує кар'єру в Москві дала інтерв'ю в якому розкрила всі свої таємниці. Співачка відповіла на всі колючі і незручні питання і розповіла про силікон у своєму житті. Співачка стверджує, що її форми – спадок від мами, вона нічого не змінювала і може довести це на будь-якому детекторі брехні.