Деякі домашні процедури справді дивують, але приємно, адже для них використовуються найпростіші інгредієнти, які при цьому творять справжні дива.

Не викидайте бананову шкірку після вживання, тому що її можна використовувати у боротьбі зі зморшками. Зокрема, це довела 42-річна користувач TikTok, пише видання The Jerusalem Post.

Бананова шкірка, freepik
Бананова шкірка, freepik

Кейт розповіла, як їй вдалося повернути молодість шкіри без ін'єкцій краси, а лише завдяки банановій шкірці. Саме її вона використовувала у боротьбі проти перших ознак старіння.

Коли жінка з'їдала м'якоть банана, одразу ж накладала на обличчя шкірку, наче маску, а потім змивала водою і наносила рицинову олію. Щоб довести властивості банана, вона показала свої старі фотографії, де чітко видно зморшки та інші ознаки старіння.

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Нові фото були зроблені за два місяці після того, як вона почала щодня користуватися банановою шкіркою. Шанувальники оцінили різницю. Кейт переконує, що не робила операцій чи інших косметологічних процедур. Це було лише експериментом, який виявився дуже вдалим.

Жінка Кейт, скріншот
Жінка Кейт, скріншот

Нагадаємо, кому після 50 років потрібно їсти волоські горіхи: після цього позаздрить і 25-річний молодняк

Раніше ми писали про те, що в боротьбі зі зморшками не потрібно спати в холодильнику: 3 головні правила, яких потрібно починати дотримуватися вже зараз

Як повідомляв Знай.ua, лікар підказав, чи можуть жінки "бути 10/10", якщо не голитися: коли краще прийти до лікарні