Ковбаса — який люблять мільйони українців та мільйони громадян взагалі по всьому світу через його простоту та смак.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЙого "легкість" полягає в тому, що потрібно нарізати лише кілька шматочків, покласти їх на хліб і готове! Іноді можна додати сир, помідор, огірок, вершкове масло тощо. Але іноді ми навіть злимось, коли не можемо очистити цей продукт від захисної плівки — особливо це стосується сирокопченої ковбаси.
Є просте рішення, яке позбавить вас мук. Всього кілька "рухів" і оболонка легко вам піддасться. Цей процес буде набагато швидшим і зручнішим, якщо ви скористаєтеся гарячою водою. Кінець ковбаси потрібно трохи намочити окропом і оболонка відійде від м'ясної основи.
Однак у такому разі не потрібно відразу зрізати зайві краї оболонки, бо ковбаса швидко втратить свіжість та свій смак. Тому, якщо хочете, відріжте кілька шматочків виробу, а потім натягніть назад захисну плівку, закріпивши її.
У такий спосіб ви продовжите термін придатності. Ковбаса не завітуватиметься і радуватиме вас стільки, скільки потрібно, але до числа, вказаного на упаковці, звичайно. А ще пам'ятати, що це хоч і смачно, але не завжди корисно.
Нагадаємо, що робити, якщо гриби гірчать після приготування: золоті поради, завдяки яким "улов" буде ідеальним
Як повідомляв "Знай.ua", набагато ефективніше хімічних освіжувачів: простий спосіб позбутися неприємного запаху на кухні
Знай.ua писав, ні енергії, ні користі: дієтологи перерахували каші, з яких не можна починати день