Фахівці назвали неймовірно корисний напій, який може продовжити життя та захистити від низки проблем зі здоров'ям, зокрема серцевих захворювань, інфекцій та навіть онкології. Про це пише інформаційний портал novamed.

Кефір – ідеальний напій для зміцнення здоров'я. Він дуже доступний і споживати його можуть навіть люди, які не переносять молоко. Корисні властивості цього продукту неможливо перерахувати на пальцях.

Молочка, скріншот: YouTube
Молочка, скріншот: YouTube

Так, кефір позитивно впливає на кишечник – відновлює баланс корисних бактерій та заважає розвитку гнильних мікроорганізмів. У цьому напої є білок та кальцій, які допомагають зміцнити кістки. Також цей молочний продукт здатний знижувати високий холестерин та сприяти зміцненню серця.

молочка, скріншот з відео
молочка, скріншот з відео

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У кефірі налічується близько 30-40 штамів пробіотиків, тому він ефективно захищає від інфекцій та навіть онкологічних захворювань. Дослідження вчених показали, що пробіотики кефіру можуть продовжувати життя. Тести проводилися на мишах, але експерти впевнені, що аналогічний ефект напій чинить і людський організм.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, знайдуться в кожному холодильнику: які продукти можуть спричинити різкі стрибки тиску.

Також наш портал інформував, коли дітям можна давати шоколад та какао: педіатр розповів, чи безпечні ці продукти для здоров'я.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, допоможуть зберегти пишну шевелюру: названі продукти, що захищають від облисіння.