Стало відомо про те, чому дуже небезпечно класти смартфон під подушку перед тим, як ви їдете спати. Дуже шкодить здоров'ю і може призвести до небувалих наслідків.

Про це вирішив розповісти лікар Андрій Гуськов.

Виявляється, що ваш смартфон може забрати у вас не тільки час, а й здоров'я. Перед сном багато хто кладе його під подушку, але це надто небезпечно. Причиною є електромагнітне поле, яке негативно впливає на мозок.

Смартфон. Фото: скриншот з відео
Смартфон. Фото: скриншот з відео

Електромагнітне поле високочастотного діапазону просто необхідне вашому девайсу, тому що в ньому має бути зв'язок з базовими станціями, хоч це і шкідливе для здоров'я.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Людський мозок дуже чутливий та схильний до впливу дії, що випускається смартфоном. Лікар одразу зазначив, що найкраще під час сну класти апарат не під подушку, і навіть не на тумбочку біля ліжка.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Найкраще буде, є відстань від смартфона до людини буде якнайдалі. Тоді ви перестанете почуватися максимально втомленим вранці, і буде більше життєвої енергії.

Крім того, чим далі від вас лежатиме смартфон вранці, тим вища ймовірність що ви зможете не проспати вранці. Вам доведеться встати з ліжка, щоб вимкнути будильник, тобто прокинутися. Суцільні плюси такого рішення.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що 5 саморобних засобів для чищення килимів, які можуть усунути будь-який бруд

Раніше повідомлялося, як продовжити термін роботи автодвірників: після цього вони не залишатимуть слідів.

Також, як самостійно зробити пральний порошок з 3 інгредієнтів: справляється не гірше від магазинної хімії .