Яблука справді можуть довго зберігатися, але лише за правильних умов. Інакше запаси можуть не дожити до холодів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНайголовніше - не залишати фрукти на кухонному столі або в будь-якому іншому відкритому місці. Потрібно обрати темне, вологе та прохолодне середовище, ідеально від -1 градуса до +1 градуса. У таких умовах яблука залишатимуться довше свіжими, соковитими та ароматними. Місця для зберігання: холодильник, гараж чи підвал, якщо там тримається дуже низька температура.
Також яблука можна залишити на балконі тільки якщо він у вас утеплений. Помістіть плоди в пластмасові або картонні ящики в один максимум два шари. Бажано попередньо загорнути кожне яблуко в папір. Також можна скласти яблука у поліетиленові пакети та щільно зав'язати їх. Складіть їх у коробку і закрийте, щоб на них не потрапляло сонячне світло.
Дозрівання яблук продовжується навіть після того, як їх зірвали з дерева. Холодні температури допомагають уповільнити цей процес, а значить вибрати потрібне місце. Крім того, яблука сприяють дозріванню інших фруктів, тому зберігайте їх окремо.
Раніше ми писали про те, що потрібно просто намазати кришку банки: секретний лайфхак, який збереже відкриту консервацію
Як повідомляв Знай.ua, чому котам не можна їсти шоколад, авокадо і навіть молоко: топ-7 заборонених продуктів для пушистика
Також портал Знай.ua писав, що ви точно зберете два врожаї капусти з однієї рослини: секрети, які дозволять їсти її навіть у глибоку осінь